Setari Cookie-uri

Fiul Andreei Mantea a început școala! De ce l-a mutat vedeta de la școala de stat: era bătut la școală pentru că...

David Mantea, fiul frumoasei prezentatoare tv, a început școala pe 30 august, iar mama sa a distribuit fotografii emoționante din curtea școlii. Ce a putut să pățească micuțul la școala de stat unde a fost înscris până acum?

30 august a marcat începutul unui nou an școlar pentru mulți copii din întreaga țară, iar printre aceștia se numără și fiul celebrei prezentatoare TV, Andreea Mantea. Cu toate că în România școala începe în mod normal pe 11 septembrie, David, în vârstă de 8 ani, a avut parte, ieri, de prima zi de școală din clasa a 4-a..

Pe contul său de Instagram, Andreea Mantea a împărtășit câteva fotografii în care apare alături de fiul ei în curtea școlii, amândoi cu zâmbetul pe buze. David este acum în clasa a IV-a și studiază la o școală privată, decizie pe care mama sa a explicat-o prin prisma mai multor considerente.

„Gata! Furăm startul și pornim într-un nou an școlar! #Year4B, bine ai venit! Să fie un an binecuvântat cu lucruri bune, frumoase, descoperiri magice, rezultate fantastice, multă răbdare șiii…distracție! Doamne ajută să fie un an școlar minunat atât pentru copii cât și pentru cadrele didactice!”, a scris Andreea Mantea, pe social media.

Citește și:

Internauții i-au urat mult succes lui David în noua etapă și i-au scris comentarii încurajatoare prezentatoarei tv.

„Cât de repede a trecut timpul! Parcă mai ieri ne povesteai de David cum merge la grădiniță și acum este în clasa a-IV-a! Îi urez un nou an școlar cu multe realizări, cu învățarea a multor lucruri utile care îl vor ajută în viață, cu bucurii, răbdare și rezultate bune! Bafta și să se bucure din plin de toți acești ani din viață lui! 🙏🙏🙏”, a scris, în secțiunea de comentarii, un urmăritor de al Andreei Mantea.

Potrivit site-ul școlii private unde învață fiul vedetei, înscrierea la școală costă 1.000 de euro, iar taxa pe an ajunge până la 14.000 de euro.

Citește și:

De ce și-a mutat Andreea Mantea fiul de la școala de stat?

David este crescut doar de mama lui, astfel că micuțul are mare grijă e fetele din jurul său. Un incident neplăcut s-a întâmplat și la școala de stat unde a fost înscris până acum un an.

David a fost bătut și jignit de către băieții din clasa lui, asta pentru că le-a luat apărarea fetelor de la el din clasă. Mai mult, conducerea școlii nu a reușit să ia nicio măsură concretă în acest caz, spre dezamăgirea Andreei Mantea.

„Am fost și omul bun și omul rău, le-a văzut pe toate. A trebuit să îl învăț cu de toate. Și-a ales el ce este mai bun. La un moment dat era bătut la școală pentru că el își vede de treaba lui, i se rănesc sentimentele vorbim, povestește. Erau doar 13 copii în clasă, mi-a spus că a vrut să răspundă și el, iar doamna i-a spus să stea jos, să nu mai ridice mâna.
Îmi spunea de parcă depășise, atât de multe lecții de viață de la mine și aude tot felul de învățăminte, le ia și le aplică singur”, a mărturisit Andreea Mantea, în podcastul Ilincăi Vandici.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
31 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.