Setari Cookie-uri

Ultima Lună Plină a toamnei ne ghidează pașii către un nou început. Universul nu mai așteaptă, transformarea începe acum! 

Universul ne trimite semnale puternice pentru a ne spune că este momentul să ne concentrăm asupra a ceea ce ne dorim cu adevărat deoarece cuvintele, intențiile și gândurile noastre au o greutate suplimentară în această fază lunară. 

Ziua de 27 noiembrie este una cu adevărat specială deoarece aduce ultima Lună Plină a toamnei 2023. La ora 2:33, ora României, pe cerul rece va răsări o Lună Plină ce sosește la 4 grade în zodia Gemeni.

Luna Plină este magică și plină de transformări, reprezentând descoperiri, culimi, schimbări și decizii. În această perioadă, energia Lunii este la apogeu, oferindu-ne astfel o oportunitate incredibilă de a stabili intenții și de a ne manifesta dorințele pe final de toamnă și început de iarnă.

Luna Plină din Gemeni este deosebit de puternică în ceea ce privește comunicarea clară nu doar relațiile cu oamenii din jurul nostru, ci și cu noi înșine. Nu ne mai ascundem, renunțăm la măști și ne arătăm adevărata față.

Universul ne trimite semnale puternice pentru a ne spune că este momentul să ne concentrăm asupra a ceea ce ne dorim cu adevărat deoarece cuvintele, intențiile și gândurile noastre au o greutate suplimentară în această fază lunară.

Citește și:

27 noiembrie - ziua în care ne aflăm într-un ciclu de învățare

Chiar dacă este final de toamnă, în acest moment ne aflăm în mijlocul unui ciclu important de învățare - primim o șansă de a ne înțelege mai bine pe noi înșine și de a fi în contact cu emoțiile noastre interioare. Ne scufundăm adânc în bagajul emoțional și în ceea ce suntem pentru a descoperi modul în care exprimăm sentimente precum furie, frustrare, tristețe, fericire, bucurie și entuziasm.

Aceasta este șansa noastră de a ne familiariza mai mult cu declansatorii și vechile răni emoționale și de a recunoaște cum reacționăm de obicei atunci când aceste emoții din trecut reapar. În această perioadă, s-ar putea să ne trezim activați de diverse situații, însă asta nu este neapărat un lucru rău... din contra, este o oportunitate de a învăța din aceste experiențe și de a descoperi noi modalități de a naviga prin conflicte, confruntări și dezacorduri.

Citește și:

Cheia aici este să abordăm aceste momente mai puțin frumoase cu o curiozitate și o minte deschisă și să încercăm să renunțăm să mai acționăm impulsiv.

Universul ne spune să ne așteptăm că oportunitățile din fața noastră ne ajute să explorăm noi abordări pentru gestionarea neînțelegerilor, a conflictelor și a dezacordurilor în toate relațiile. Suntem invitați să învățăm uterea cuvintelor și să nu le mai negăm impactul.

Pe măsură ce interacționăm cu ceilalți și ne confruntăm cu provocările pe care viața ni le scoate în cale, trebuie să ne amintim de lecțiile valoroase pe care ni le aduce această Lună Plină: trebuie să explorăm noi strategii de rezolvare a conflictelor, să ne canalizam în mod eficient emoțiile și să fim conștienți de impactul pe care gândurile și cuvintele noastre îl pot avea nu doar asupra noastră, ci și asupra oamenilor din jur.

Citește și:

Ultima Lună Plină a toamnei ne ghidează pașii către un nou început

Luna Plină se va alătura stelei Aldebaran, va fi în opoziție cu Marte și în pătrat cu Saturn. Această combinație de energii incredibile creează un fundal intens pentru următoarea perioadă. Influența lui Aldebaran aduce curaj și determinare, în timp ce Marte aprinde pasiuni și dorințe.

Acesta este semnul că trebuie să mergem mai departe cu viețile noastre, să lăsăm trecutul în spate și să ne continuăm drumul, deschizând capitolul unui nou început. Găsim un echilibru bun între nevoile noastre emoționale și dorința de realizare. Avem curajul să ne ascultăm intuiția în timp ce ne străduim să ne împlinim visurile și să trăim viața la care visăm de atât de mult timp.

Citește și:

Energia Universului ne ghidează către alegeri echilibrate. Așadar, este timpul să stabilim intențiile în jurul comunicării clare, să ne eliberăm de gândurile negative, să ne adaptăm la schimbări și să trăim așa cum ne dictează sufletul.

foto main Darkfoxelixir, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
21 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.