Setari Cookie-uri

La povești cu florianrus - O fată după ce s-a despărțit

,,O fată după ce s-a despărțit" este o poveste muzicală captivantă, ce vorbește despre căutarea de sine și transformarea după o despărțire dureroasă. Piesa se desfășoară în jurul personajului feminin, iar florianrus își asumă rolul de povestitor, oferind publicului o privire intimă în lumea complexă a fetei după destrămarea relației.

Versurile piesei au fost scrise de Florian Rus, muzica de Florian Rus, Mario Morar, Costel Domințeanu și Bianca Dragomir. Producția a fost realizată de Costel Domințeanu (DOMINO), Ștefan Ioniță și Mario Morar. Videoclipul a fost regizat de Ioana M Stan, cu DOP & color David Mogan și producție Loops Production.

florianrus este unul dintre cei mai apreciați artiști și songwriteri din România. În 2019, a lansat împreună cu Mira piesa care a avut cele mai multe difuzări la radio din acel an, cu 10 săptămâni de locul întâi – ,,Străzile din București". Artistul a avut și alte colaborări de succes cu numeroase artiste apreciate în spațiul românesc: AMI, Nicole Cherry, Ioana Ignat, JO și EMAA. Piesele artistului sunt primite cu mare interes de fanii acestuia, ,,Pură ficțiune" a fost #1 în topurile radio, la fel ca ,,Partea mea de vină", ,,Dacă m-ai iubit cândva", piesa sa în colaborare cu JO și ,,Până îmbătrânim", colaborarea sa cu Olivia Addams. În 2023, Florian a lansat piesa ,,Dududum" alături de ANTONIA, piesă foarte bine primită de fanii ambilor artiști, ,,Până atunci" și ,,Ultima decizie".

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.