Setari Cookie-uri

Advertorial Decorează-ți locuința cu stil: Rulouri exterioare parasolare VELUX la doar 10 lei pentru amenajarea mansardei tale

Atunci când îți amenajezi mansarda, detaliile sunt foarte importante, pentru a transforma spațiul într-un loc primitor pentru tine și familia ta. Iar lumina poate reprezenta elementul care face diferența și, uneori, nu o punem suficient în valoare.

Începând cu 2 aprilie, VELUX România, unul dintre cei mai importanți producători de ferestre de mansardă, îți oferă rulouri exterioare parasolare MHL la doar 10 lei, fără TVA. Pe lângă controlul luminii, îți poți transforma casa într-una mai eficientă energetic, schimbând un singur element – ferestrele de mansardă.

Poți beneficia de campania promoțională VELUX până pe 28 mai, iar tot ce ai de făcut este să achiziționezi ferestre de mansardă din gama Standard sau Standard Plus, împreună cu pachetul de rame de etanșare cu BDX inclus de la distribuitorii autorizați VELUX, să te înregistrezi pe velux.ro și să atașezi dovada achiziției. Odată ce îți este validată solicitarea, vei primi câte un rulou exterior parasolar la 10 lei, fără TVA, pentru fiecare fereastră de mansardă cumpărată, în cel mult 15 zile lucrătoare, transportul fiind asigurat de către VELUX România. De asemenea, pe toată perioada campaniei promoționale, VELUX îți pune la dispoziție asistență pentru montajul rulourilor exterioare parasolare.

Alege eleganță, confort și funcționalitate

Descoperă nivelul suplimentar de comoditate pe care îl aduc rulourile exterioare parasolare VELUX în locuința ta. Aceste accesorii esențiale nu numai că gestionează lumina și intimitatea din mansarda ta, dar contribuie și la controlul temperaturii, oferindu-ți un mediu perfect adaptat nevoilor tale, indiferent de momentul zilei sau de condițiile exterioare.

Cu o varietate bogată de modele și țesături, rulourile VELUX sunt practice și adaugă un plus de eleganță și stil locuinței tale, completând design-ul și personalitatea acesteia. Astfel, îmbunătățirea ferestrelor de mansardă cu aceste accesorii devine nu doar o necesitate funcțională, ci și un pas către un spațiu mai plăcut și mai confortabil pentru întreaga familie.

În plus față de confortul și estetica pe care o aduc, ferestrele de mansardă VELUX sunt și o investiție în eficiența energetică a locuinței tale. Cu tehnologii avansate și materiale de calitate, acestea asigură izolarea termică în sezonul rece și menținerea răcorii în sezonul cald, contribuind la economii semnificative pe termen lung și la protejarea mediului înconjurător.

Cu oferta VELUX, transformarea mansardei tale într-un spațiu perfect devine mai accesibilă ca niciodată. Prin integrarea ferestrelor de mansardă ce aduc lumină naturală și eficiență energetică cu rulouri exterioare parasolare ce completează funcționalitatea și aspectul estetic, vei obține nu doar un spațiu de locuit, ci un refugiu autentic și plin de viață. Transformă-ți mansarda într-un spațiu de familie cu stil și lumină și beneficiază de campania promoțională VELUX până pe 28 mai.


Kudika
18 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.