Setari Cookie-uri

Andreea Tonciu: nicio carte citită, dar conturile pline de mii de euro! Declarațiile șocante ale brunetei

Andreea Tonciu, bruneta excentrică și plină de energie, a reușit să facă senzație în lumea mondenă prin declarații inedite și succese financiare impresionante. Cu toate că recunoaște că nu a fost niciodată pasionată de lectură și că n-a citit o carte în viața ei, vedeta se mândrește cu câștigurile care au depășit orice așteptare.

În vârstă de 37 de ani, Andreea Tonciu a dezvăluit recent că nu i-a plăcut niciodată școala, recunoscând că nu a citit niciodată o carte. Cu zâmbetul pe buze și fără rețineri, vedeta susține că, deși nu a avut o educație formală extinsă, a reușit să construiască o carieră de succes și să strângă sume impresionante de bani.

După o săptămână petrecută în Republica Dominicană, unde a participat la Survivor All Stars, Andreea Tonciu a adăugat în contul său personal 6.000 de euro, o sumă care, potrivit vedetei, concurează cu salariul lunar al unui român obișnuit. Succesul financiar al brunetei se datorează atât participării în diverse proiecte TV, cât și afacerilor personale.

„De ce mă întrebi pe mine? Nici nu știu dacă am citit vreodată vreo carte. Doar alea pe care le aveam la școală, lecțiile. Nu îmi place să citesc. Eu sunt sinceră. Vrei să te mint? Nu mi-a plăcut să învăț! Și știi vorba aia: o să regreți tu anii ăștia!

Citește și:

Niciodată nu-i regret! Ah, da, poate îi regret că am îmbătrânit, dar așa să mă duc acum la școală… Never, nu! Exclus, nu-mi place școala!

Liceul era aproape de mine și era mătușa mea directoare pentru că eu nu am învățat bine. Vrei să te mint să îți spun acum că am fost eminentă, cum spun altele? Nu, nu mi-a plăcut cartea. Dar nici proastă nu sunt.

Am fost exmatriculată trei zile de la liceu, chiar dacă era mătușa mea directoare. În pauză, m-au pus să spăl toaletele și geamurile școlii, exact ceea ce nu îmi plăcea, pentru că eu eram șmecheră acolo. Toți râdeau de mine și eu începeam să urlu, să țip”, a declarat Andreea Tonciu, în cadrul podcastului „Vorba lu’ Jorge”.

Deși recunoaște că nu i-a plăcut școala, Andreea Tonciu a reușit să-și croiască drumul în lumea mondenă. Prima ei apariție notabilă a fost într-o emisiune de matrimoniale, iar ulterior a devenit asistentă TV în emisiunea Adrianei Bahmuțeanu. Acolo a avut parte de un moment memorabil, fiind concediată în direct după ce a refuzat să-și îndeplinească atribuțiile.

Citește și:

Cu toate acestea, Andreea Tonciu nu s-a lăsat descurajată și a continuat să își construiască o carieră în lumea mondenă. Prin participările sale la diverse emisiuni și proiecte, a reușit să devină o prezență constantă pe micile ecrane. Un moment notabil în cariera sa a fost participarea la concursul „Bravo, ai Stil! Celebrities”, unde s-a remarcat prin stilul său vestimentar, dar și prin personalitatea autentică.

Vizionare placuta


Kudika
25 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.