Setari Cookie-uri

Vichi Răileanu a aflat sexul bebelușului! Actrița este însărcinată pentru a doua oară

Vichi Răileanu este însărcinată pentru a doua oară, iar recent le-a dezvăluit internauților sexul celui de-al doilea copil al său.

Vichi Răileanu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa! Actrița, însărcinată pentru a doua oară, se pregătește să aducă pe lume rodul iubirii sale și a lui Adrian Ștefănescu. Cu o fotografie adorabilă, în care burtica ei de gravidă este încoronată cu o fundă roz, Vichi a dezvăluit sexul micuței care va completa familia lor. Reacția fanilor a fost una plină de bucurie și urări de bine pentru viitorul fericit al familiei.

"Am ținut pentru noi până acum și i-am tot zis bebe și atât. Acum o să zicem păpușică, rândunică, căpșunică, buzică, minune mică", a împărtășit Vichi Răileanu pe platformele de socializare.

În ceea ce îl privește pe fiul ei, Carol, actrița are reguli clare de la care nu se abate. Vichi Răileanu este atât o mamă iubitoare, cât și o mamă extrem de responsabilă.

Citește și:

„Carol trebuie pur și simplu să mă asculte pentru că eu sunt mama și el este copilul. Nu sunt de acord cu genul acesta de parentingul în care lăsăm copii să decidă și să facă ce își doresc. Simt o nostalgie destul de puternică pentru felul în care am crescut noi. I-am explicat fiului meu, oricât de mult nu i-ar conveni, eu sunt mama. Noi în primul rând suntem părinte și copil, după prieteni. I-am explicat că îl voi supăra de foarte multe ori și că eu trebuie până la o anumită vârstă să decid pentru el. Pur și simplu trebuie să îmi asum că copilul meu se va supăra, încă, pe mine, din când în când. Cred că parentingul acesta liber a apărut tocmai pentru a nu ne supăra copii. Mie nu mi se pare în regulă, cred că acolo încep să apară probleme mari, copii încep să se întoarcă împotriva părinților, să le răspundă urât, dacă fac așa cu părinții, vor face și cu cei din jur, iar acolo mi se pare un mare semnal de alarmă.", a declarat Victoria Raileanu pentru Spynews.ro

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
11 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.