Setari Cookie-uri

Evenimentele astrologice din noiembrie îndeamnă la eliberare de tirania grijilor. Avem parte de împlinire sufletească

Vă invităm să descoperim împreună care sunt cele mai importante evenimente astrologice din noiembrie 2023: 

În ultima lună de toamnă ne eliberăm de trecut și ascultăm chemarea sufletului nostru, în timp ce suntem atrași de lucruri care rezonează cu dorințele și valorile noastre de bază. Aruncăm bagajele vechi ca pe niște frunze care cad pe pământ, detașându-ne de tot ce nu ne mai servește și făcând loc unei creșteri incredibile atât în interior, cât și în viața noastră.

Pe măsură ce pășim în luna noiembrie, suntem întâmpinați cu promisiunea schimbării și cu oportunitatea de a recupera energia pe care am lăsat-o în trecut. Ultima lună de toamnă vine cu un val de transformare de care ar fi bine să profităm; aerul curat și rece ne revigorează simțurile, trezindu-ne la realitate și aducând claritatea de care avem nevoie. Această perioadă este perfectă pentru auto-reflecție și stabilirea intențiilor pentru restul anului.

Citește și:

Vă invităm să descoperim împreună care sunt cele mai importante evenimente astrologice din noiembrie 2023:

4 Noiembrie: Saturn direct în Pești

Noiembrie începe cu o schimbare puternică pe măsură ce Saturn intră direct în tărâmul fermecat al Peștilor. Călătoria retrogradă a lui Saturn a început în luna iunie și a venit cu o perioadă de introspecție și săpături destul de adânci.

Saturn direct vine cu o chemare de a ne concentra pe profunzimea existenței noastre și de a ne recunoaște locul în acest Univers. Suntem provocați să evoluăm colectiv și să construim o lume mai armonioasă și mai conștientă din punct de vedere spiritual.

8 Noiembrie: Venus intră în Balanță

Venus se întoarce acasă, la fermecătoarea Balanță, impactând inimile noastre și modul în care navigăm prin relații. Venus în Balanță ne cere să ne folosim sufletele în conexiunile cu ceilalți. Inimile noastre dețin puterea de a transforma lumea; dragostea pură poate vindeca și transforma.

Citește și:

10 Noiembrie: Mercur intră în Săgetător

Mercur se aventurează în teritoriul expansiv și aventurier al Săgetătorului; acesta poate veni cu provocări pentru majoritatea zodiilor. Mintea noastră tânjește după distracție, evoluție și experiențe noi. Simțim un impuls puternic de a ne elibera de rutină și de a explora teritorii neașteptate (atât mental, cât și fizic).

13 Noiembrie: Ultima Lună Nouă a toamnei 2023

Pe 13 noiembrie vom avea ultima Lună Nouă a toamnei 2023. Aceasta se va întâmpla în semnul mistic al Scorpionului și are potențialul de a ne agita în moduri pe care nu le putem ignora. Suntem obligați să ne confruntăm cu limitările, vulnerabilitățile și sentimentele de neputință. Deși aceste procese pot fi ușor dureroase, în cele din urmă ele ne întăresc caracterul, făcându-ne mai înțelepți, mai rezistenți, mai puternici și mai siguri pe noi înșine.

Citește și:

22 Noiembrie: Soarele se mută în Săgetător

Pe măsură ce noi înaintăm în noiembrie, Soarele părăsește intensitatea Scorpionului și pășește în vibrantul Săgetător. Această tranziție vine ca o poartă pe care pășim și care aduce energie proaspătă și eliberatoare. Încheiem capitolele trecute și ne oferim o șansă frumoasă la un nou început.

24 Noiembrie: Marte intră în Săgetător

Marte pășește cu îndrăzneală în Săgetătorul aventuros. În acest timp, vom simți un val de entuziasm și multă sete de cunoaștere. Marte în Săgetător ne încurajează să ieșim din zona de confort și să explorăm noi teritorii, atât mental cât și fizic. Există în noi o dorință arzătoare de a descoperi secrete adânc ascunse, de a dezlipi straturile iluziei și drama pentru a dezvălui adevăratul nucleu al vieții.

Citește și:

27 Noiembrie: Lună Plină în Gemeni

Aceasta este ultima Lună Plină a toamnei 2023 și are loc în Gemeni. Universul ne oferă șansa de a ne familiariza mai mult cu vechile răni emoționale și de a recunoaște cum reacționăm când emoțiile din trecut reapar. Avem oportunitatea de a învăța din aceste experiențe și de a descoperi noi modalități de a naviga în conflicte, confruntări și dezacorduri. Cheia este să abordăm totul cu curiozitate și o minte deschisă și să nu mai reacționăm impulsiv.

foto main pixabay

Vizionare placuta


Kudika
25 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.