Setari Cookie-uri

Advertorial Spectacolul Lord of the Dance se pregătește de o nouă sală plină pe 21 mai, la București

Pe 21 Mai, Sala Palatului se pregătește să găzduiască una dintre cele mai apreciate și longevive trupe de dans din lume. Lord of the Dance revine la București cu un spectacol impresionant, intitulat „Lifetime of Standing Ovations”, la exact un an după ce trupa a sărbătorit 25 de ani de la debut. Pentru iubitorii de dans și spectacol, acesta este unul dintre evenimentele de neratat al anului 2024.

De-a lungul anilor, Lord of the Dance, creat de celebrul dansator și coregraf Michael Flatley, a cucerit inimile a milioane de spectatori din întreaga lume și i-a adus lui Michael un loc bine meritat în Cartea Recordurilor. Michael Flatley și-a făcut un debut memorabil la Eurovision în 1994 cu trupa Riverdance, iar de atunci a devenit un adevărat simbol al dansului irlandez. Lord of the Dance a debutat în 1996 pe scena din Dublin, Irlanda, fiind considerat o revelație datorită combinației sale de muzică tradițională irlandeză și tehnici moderne de dans, îmbogățite cu elemente teatrale și narative. Coregrafia inovatoare a lui Flatley, care includea ritmuri rapide și mișcări sincronizate perfect, a stabilit un nou standard în spectacolele de dans. Elementele de noutate nu s-au limitat doar la dans, ci și la efectele vizuale și tehnologia folosită pe scenă, transformând fiecare spectacol într-o experiență captivantă și dinamică pentru public.

Succesul inițial al trupei a fost urmat rapid de turnee internaționale, spectacole sold-out și apariții televizate care au consolidat statutul de fenomen global. Povestea spusă prin dans, lupta între bine și rău, au avut un ecou profund la audiențe de diferite vârste și culturi, demonstrând universalitatea și atemporalitatea artei sale.

Mai mult decât un simplu spectacol de dans, noul turneu - „Lifetime of Standing Ovations” - se definește ca o experiență artistică completă, în care cele mai moderne tehnologii sunt utilizate pentru a crea efecte vizuale spectaculoase. Dinamica energiei dansului irlandez se îmbină armonios cu o narativă profundă și o senzualitate unică, oferind o experiență imersivă.

Deși Michael Flatley s-a retras de pe scenă în 2016, spiritul său rămâne esențial pentru producție, el continuând să își asume rolurile de creator, producător și coregraf. Sub îndrumarea sa, spectacolul atinge noi culmi ale excelenței artistice, aducând împreună tradiția și inovația pentru a încânta publicul care a crescut admirând această formă de artă.

Pe 21 mai 2024, Bucureștiul va găzdui din nou această sărbătoare a artei și dansului, un eveniment de neratat pentru toți cei care prețuiesc frumusețea și expresivitatea artistică. Din cuvintele lui Michael Flatley, emoția și conexiunea cu publicul român sunt evidente:

Spectacolul de la București este vândut în proporție de peste 70%, iar unele dintre categorii sunt deja sold out. Dacă vrei să fii parte din această experiență deosebită, nu rata ocazia de a-ți achiziționa unul dintre ultimele bilete disponibile de pe iabilet.ro, prețul pornește de la 103 lei pentru categoria 6 și ajunge până la 523 lei pentru VIP. Spectacolul va continua turul în România, iar pe 22 mai ajunge la Brașov, respectiv pe 23 mai la Oradea.


Kudika
19 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.