Setari Cookie-uri

Marian Godină își surprinde fanii cu primul spectacol de stand-up: Biletele, epuizate într-o oră!

Marian Godină, polițistul brașovean cunoscut pentru intervențiile sale amuzante pe Facebook, se lansează în lumea stand-up-ului. Anunțul său a stârnit entuziasm în rândul fanilor, drept dovadă, biletele s-au epuizat în doar o oră.

Cu peste 635.000 de urmăritori pe pagina sa de Facebook, Marian Godină și-a ținut fanii la curent cu pregătirile pentru spectacolul său de debut.

"Când mi-am scris textul pentru numărul meu de stand-up, m-am bucurat să văd că am avut suficientă inspirație încât să adun peste 20 de pagini. Pe moment uitasem că va trebui să-l și învăț," a mărturisit polițistul cu umor.

Primul spectacol de stand-up al lui Godină va avea loc pe 29 ianuarie într-un pub din București. Subiectele abordate vor include, printre altele, peripețiile legate de renovarea casei sale, o experiență pe care a muncit intens pe toată perioada verii.

Cererea pentru bilete a fost atât de mare încât acestea s-au epuizat într-o oră de la punerea lor în vânzare. Reduse la 31 de lei și cu un preț întreg de 49 de lei, biletele au fost achiziționate cu rapiditate, iar Godină a mulțumit fanilor pentru entuziasmul lor.

Citește și:

"Faptul că spectacolul a fost sold out la aproximativ o oră după ce am postat mă onorează, dar pune și o presiune în plus pe mine. Sunt conștient că în primul rând a fost curiozitatea cea care a îndemnat la cumpărarea biletelor, nu că aș fi eu comediant," a subliniat polițistul.

Despre posibilitatea de a duce spectacolul în alte orașe ale țării, Godină a menționat că, în ciuda succesului, acesta ar putea fi un eveniment unic la București. Fanii din întreaga țară au reacționat prompt, exprimându-și dorința de a-l vedea și în alte orașe.

„E posibil ca la București să fie prima și ultima oară”, a mai scris pe Facebook Marian Godină.

Vizionare placuta


Kudika
19 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.