Setari Cookie-uri

Andreea Marin, prima reacție după ce fiica sa a cântat cu Ștefan Bănică Jr: Violeta urmează tradiția familiei...

Violeta Bănică a cântat alături de tatăl său, Ștefan Bănică Jr, la unul dintre concertele de Crăciun susținute în această perioadă. Reacția fanilor a fost pe măsură, iar, recent, Andreea Marin a vorbit despre prestația emoționantă.

Ștefan Bănică a creat amintiri de neuitat în inimile fanilor săi la concertele de Crăciun desfășurate la Sala Palatului între 7 și 10 decembrie. Pe lângă spectacolul grandios și numărul impresionant de artiști invitați, solistul a avut și o surpriză specială - prezența fiicei sale, Violeta, pe scenă. Acest moment emoționant a fost remarcat și apreciat de public, iar Andreea Marin a împărtășit gândurile sale despre această experiență inedită.

Ștefan Bănică, alături de soția sa Lavinia și de copiii lor, a început seria concertelor de Crăciun pe 7 decembrie, aducând bucurie și emoție în sufletele celor prezenți. Anul acesta, fanii au avut parte de o premieră impresionantă - Violeta, fiica frumoasă a lui Ștefan Bănică, a urcat pe scenă pentru a-și demonstra talentele muzicale. Adolescenta, în vârstă de 16 ani, a impresionat publicul cu prezența sa carismatică și abilitățile la pian. Împreună cu tatăl său, ea a interpretat piesa lor specială intitulată "În felul meu".

Citește și:

Andreea Marin, fosta soție a lui Ștefan Bănică și mama Violetei, a transmis gânduri de apreciere pentru prestația muzicală a fiicei sale.

"Violeta urmează tradiția familiei, mama mea cânta minunat la pian și la acordeon, mi-a transmis această bucurie de a trăi prin muzică...Muzica înseamnă tradiție, dar chiar dacă ea a ales pentru viitorul ei să studieze Dreptul, este foarte talentată, scrie și compune minunat, nu doar cântă bine și cu pasiune la pian, face lecții de când era de-o șchioapă.", a declarat prezentatoarea tv, pentru playtech.ro.

Vedeta TV și-a exprimat dorința ca fiica sa să câștige încrederea de a cânta în public în viitorul apropiat.

"Îmi doresc ca Violeta să capete și curajul de a cânta în public, are și o voce specială. Eu sper însă că, într-o zi, va simți altfel, împărtășind compozițiile ei, cântate poate chiar de ea, voce, plus pian.", a mai mărturisit Andreea Marin.

Citește și:

Ștefan Bănică a făcut apel la public să sprijine momentul lor special, iar întâlnirea lor muzicală a fost primită cu entuziasm de către cei prezenți la concert. După eveniment, Violeta a continuat să sărbătorească ziua ei, împlinind 16 ani într-o celebră berărie din oraș.

Să mergem mai departe, noi doi știm ce avem de făcut și de spus. Ea a venit cu linia melodică, eu am dus-o mai departe, cântecul nostru nu e înregistrat nicăieri, nu am fost în studio, e prima oară când îl cântăm în fața unui public, este prima oară când ea cântă în fața unui public.

O să avem nevoie de tot sprijinul vostru, pentru că sunt un pic emoționat, puteți să aprindeți telefoanele, să facem atmosferă, pentru că am de gând să filmăm acest moment și, cine știe, poate la un moment dat o să-l folosim într-un videoclip. Sper să vă placă, este prima noastră compoziție împreună, se numește «În felul meu»„, a mai spus Ștefan Bănică, pe scenă.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.