Setari Cookie-uri

Anda Adam se pregătește de nuntă! Artista va avea 500 de invitați, iar nașii aleși sunt o mare surpriză!

Anda Adam se pregătește de nuntă, iar vedeta anunță că va fi un eveniment cu totul și cu totul fabulos!

După căsătoria civilă care a cucerit inimile fanilor în decembrie 2022, Anda Adam și partenerul ei, Joseph, se pregătesc acum pentru un moment cu atât mai special: căsătoria lor religioasă și petrecerea de nuntă. Deși inițial au plănuit să facă aceast pas în Franța, cei doi au ales, în cele din urmă, să își unească destinele în România.

Anunțând fericita veste în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", Anda Adam a dezvăluit că evenimentul va avea loc pe 29 iunie și că vor fi aproximativ 500 de invitați, provenind atât din țară, cât și din străinătate. O parte semnificativă din invitați vor fi cei ai lui Joseph, majoritatea provenind din Franța și alte țări străine unde acesta are legături.

"Pe 29 iunie vrem să facem nunta. Și cununia religioasă, și petrecerea. Vreo 500 de persoane. Jumătate vin din străinătate din partea soțului: Paris, Elveția…", a declarat Anda Adam.

Citește și:

Într-o notă inedită, artista a dezvăluit că vor exista două perechi de nași: una formată din cântărețul de manele Tzangă Uraganu și partenera sa, Alina, și o a doua pereche care va veni din Franța.

În ceea ce privește povestea de iubire dintre Anda și Joseph, aceasta este demnă de un film romantic. Cei doi s-au întâlnit la munte, într-o zi obișnuită, iar ceea ce a început ca o simplă întâlnire a fost, în realitate, începutul unei povești de dragoste autentice.

"Cu logodnicul meu m-am cunoscut la munte, am crezut că voia o poză, a venit să se bage în seamă, nu știa cine sunt...", a mărturisit Anda Adam într-o emisiune mai veche de la Pro TV.

Deși inițial contactul lor a fost timid, destinul a avut alte planuri. După ce au schimbat câteva cuvinte, au continuat fiecare cu viața lor, doar pentru ca, patru luni mai târziu, să se regăsească pe Instagram.

Citește și:

"Nu l-am sunat niciodată, au trecut patru luni și el m-a căutat pe Instagram. Până la urmă am văzut mesajul, din atâtea. Era și ziua lui de naștere", a povestit Anda Adam.

Vizionare placuta


Kudika
23 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.