Setari Cookie-uri

Anda Adam se pregătește de nuntă! Artista va avea 500 de invitați, iar nașii aleși sunt o mare surpriză!

Anda Adam se pregătește de nuntă, iar vedeta anunță că va fi un eveniment cu totul și cu totul fabulos!

După căsătoria civilă care a cucerit inimile fanilor în decembrie 2022, Anda Adam și partenerul ei, Joseph, se pregătesc acum pentru un moment cu atât mai special: căsătoria lor religioasă și petrecerea de nuntă. Deși inițial au plănuit să facă aceast pas în Franța, cei doi au ales, în cele din urmă, să își unească destinele în România.

Anunțând fericita veste în cadrul emisiunii "Xtra Night Show", Anda Adam a dezvăluit că evenimentul va avea loc pe 29 iunie și că vor fi aproximativ 500 de invitați, provenind atât din țară, cât și din străinătate. O parte semnificativă din invitați vor fi cei ai lui Joseph, majoritatea provenind din Franța și alte țări străine unde acesta are legături.

"Pe 29 iunie vrem să facem nunta. Și cununia religioasă, și petrecerea. Vreo 500 de persoane. Jumătate vin din străinătate din partea soțului: Paris, Elveția…", a declarat Anda Adam.

Citește și:

Într-o notă inedită, artista a dezvăluit că vor exista două perechi de nași: una formată din cântărețul de manele Tzangă Uraganu și partenera sa, Alina, și o a doua pereche care va veni din Franța.

În ceea ce privește povestea de iubire dintre Anda și Joseph, aceasta este demnă de un film romantic. Cei doi s-au întâlnit la munte, într-o zi obișnuită, iar ceea ce a început ca o simplă întâlnire a fost, în realitate, începutul unei povești de dragoste autentice.

"Cu logodnicul meu m-am cunoscut la munte, am crezut că voia o poză, a venit să se bage în seamă, nu știa cine sunt...", a mărturisit Anda Adam într-o emisiune mai veche de la Pro TV.

Deși inițial contactul lor a fost timid, destinul a avut alte planuri. După ce au schimbat câteva cuvinte, au continuat fiecare cu viața lor, doar pentru ca, patru luni mai târziu, să se regăsească pe Instagram.

Citește și:

"Nu l-am sunat niciodată, au trecut patru luni și el m-a căutat pe Instagram. Până la urmă am văzut mesajul, din atâtea. Era și ziua lui de naștere", a povestit Anda Adam.


Kudika
23 Aprilie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:
Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Canapele living. Recomandări practice pentru achiziție

Avem pentru tine recomandări practice, care te vor ajuta să faci o alegere conștientă, luând în considerare dimensiunea, materialul și ergonomia. Află care sunt acestea!

...
Kudika

Turneul BORN PINK al trupei BLACKPINK, care a captivat lumea, ajunge pe marile ecrane, la Happy Cinema!

Cu un public de 1,8 milioane de participanți la concertele din turneu și recorduri globale doborâte, energia spectacolelor live ale trupei se mută în cinematografele din... Kudika

Motivul pentru care Adda a ajuns în conflict cu CRBL: „A vrut să mă pună la punct”. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Motivul pentru care Adda a ajuns în conflict cu CRBL: „A vrut să mă pună la punct”. Ce s-a întâmplat între cei doi?

Adda a fost invitată în... Kudika


Oana Roman, aparițe provocatoare pe plajă

Oana Roman, apariții provocatoare într-o rochiță scurtă pe plajă

Oana Roman, mereu activă pe rețelele sociale, le ține pe admiratorii ei virtuali la curent cu activitățile... Kudika


Nadina a lansat o piesă nouă, “Sangele apa nu se face”, și este virală pe Tik Tok


Atât linia melodică, cât și versurile au fost compuse de către artistă, pentru a exprima profund iubirea dintre frați. Instrumentalul piesei a fost realizat de Alex Stoica și... Kudika

Monica Tatoiu o susține pe Anamaria Prodan în conflictul cu Laurențiu Reghecampf

Monica Tatoiu o sprijină pe Anamaria Prodan în disputa cu Laurențiu Reghecampf

Cunoscută pentru sinceritatea sa, Monica Tatoiu a comentat asupra scandalului... Kudika