Setari Cookie-uri

Loredana Chivu confirmă relația cu fostul soț al Andei Adam: I-am cunoscut și fetița...

Un nou cuplu s-a format în showbiz-ul românesc, de această dată fiind vorba de Loredana Chivu și fostul soț al Andei Adam, Sorin Nicolescu. Ce spune blondina despre relația cu iubitul ei?

O nouă poveste de dragoste captivează atenția fanilor, iar protagoniștii acesteia sunt Loredana Chivu și Sorin Nicolescu, fostul soț al cântăreței Anda Adam. Fosta asistentă TV a confirmat recent relația lor, iar cuplul pare să fie fericit și îndrăgostit.

Loredana Chivu, cunoscută pentru aparițiile sale televizate și pentru trecutul său tumultuos, a dezvăluit că relația cu Sorin Nicolescu a început acum câteva luni și este încă la început. Cei doi au făcut deja primii pași în a-și construi o poveste de dragoste, iar recent au fost surprinși împreună, amândoi fiind cu zâmbetul pe buze.

Fosta asistentă TV a mărturisit că au început să iasă împreună și că Sorin Nicolescu a fost cel care a făcut primul pas pentru a o cuceri. Deși se cunoșteau de mai mult timp, relația lor a evoluat într-un mod neașteptat.

Citește și:

„Noi ne știm de mulți ani, ne-am văzut la evenimente diferite, ne cunoșteam, dar nu ne cunoșteam astfel încât să avem o relație. El a făcut primul pas. Eu nu fac niciodată primul pas, eu sunt de modă veche. El este cel care mi-a scris. Îmi place să fiu cucerită”, a spus Loredana Chivu, potrivit cancan.ro.

Mai mult, fosta asistentă tv a vorbit deschis despre fericirea pe care o simte alături de Sorin Nicolescu și despre modul în care acesta a reușit să îi câștige încrederea.

„Mi-a fost foarte greu să mai am încredere în bărbați după tot ce mi s-a întâmplat, dar am ales să dau o șansă relației. După rău, întotdeauna vine ceva bine. Nu mai vreau să vorbesc despre relația trecută, nu are niciun rost. Vorbesc doar despre prezent și ce este cel mai important, el este singurul bărbat din viața mea și doar asta contează”, a mărturisit Loredana Chivu, potrivit sursei citate mai sus.

Citește și:

Iar pentru că relația lor este una cât de poate de frumoasă, cei doi au trecut la următorul pas. Loredana Chivu a cunoscut-o pe micuța Evelyn, fiica Andei Adam și a lui Sorin Nicolescu. Se pare că artista nu are nimic împotrivă, iar fiecare este fericit în prezent.

„I-am cunoscut și fetița, desigur. Dacă suntem împreună este important să ne cunoaștem cu totul. Și Anda știe de relație, dar nu are rost să o aduc în discuție. Nu că aș avea ceva de împărțit cu ea, dar pur și simplu nu are rost să o aduc în discuție. Totul este bine și toată lumea este fericită”, a mai spus Loredana Chivu.

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.