Setari Cookie-uri

Cezar Ouatu, dezvăluiri incendiare despre Ana Baniciu: De cântat, arată bine...

Cezar Ouatu a participat la provocarea sosurilor iuți, iar Cătălin Măruță l-a provocat să facă dezvăluiri incendiare despre colegii din showbiz, dar și despre fosta sa iubită, Angela Gheorghiu.

Vineri seara, în cadrul emisiunii lui Cătălin Măruță de la Pro TV, artistul Cezar Ouatu a acceptat provocarea "Sosurilor Picante" și a oferit răspunsuri incendiare la întrebările inconfortabile. Printre dezvăluirile sale, una a atras atenția în mod deosebit - cine sunt "cei mai nesuferiți din showbiz"?

Cu o sinceritate neașteptată, Cezar Ouatu nu a ezitat să nominalizeze trei personalități din lumea mondenă pe care le consideră antipsatice. Printre aceștia se numără Anda Adam, Mihai Trăistariu și Ana Baniciu. Explicațiile artistului au fost pe măsură, aducând în discuție momente personale sau profesionale care au stat la baza acestor alegeri controversate.

"Anda m-a scos dintr-un joc, Mihai participă de mult timp la Eurovision, iar Ana... e o vorbă la noi... De cântat, arată bine", a declarat Cezar Ouatu.

Citește și:

Ulterior, Cezar a fost provocat să dezvăluie cu cine ar petrece o noapte romantică, în secret. Fără să ezite prea mult, artistul a menționat numele celebrei prezentatoare de știri, Andreea Esca.

"Aș vrea să petrec o noapte romantică, dacă nu ar afla nimeni, cu Andreea Esca! Iartă-mă! Nu e nimic rău, e o doamnă respectabilă!", a comentat el, adăugând un moment de umor la atmosfera tensionată.

Pe lângă dezvăluirile incendiare, Cezar Ouatu a abordat și subiecte personale, dezvăluind trei defecte ale Angelei Gheorghiu, fostă sa iubită. Mai mult, despărțirea de Angela Gheorghiu a fost, conform artistului, și punctul final al colaborărilor profesionale dintre cei doi. Deși au existat zvonuri că ar fi continuat să colaboreze după despărțire, Cezar Ouatu a clarificat că, în realitate, orice legătură profesională s-a încheiat odată cu cea personală.

Citește și:

„Trei defecte ale Angelei Gheorghiu? Perfecționism, inclusiv în percepția celorlalți, ce defect e dacă te culci foarte târziu, da, știu asta, a fost o relație asumată, și profesională, și… se știe… am fost împreună un an. Tot respectul”, a declarat el, conform protv.ro.

Vizionare placuta


Kudika
19 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.