Setari Cookie-uri

Liviu Vârciu, ceartă cu vecinii din cauza mașinilor pe care le deține: Vecinii mei frustrați sau oameni care au probleme...

Liviu Vârciu nu are parte de liniște nici măcar în complexul rezidențial în care locuiește. Artistul a mărturisit recent că se ceartă cu vecinii săi, din cauza celor 20 de mașini pe care le deține.

Liviu Vârciu, cunoscutul actor și prezentator TV, se confruntă cu neînțelegeri constante în cartierul rezidenițial în care locuiește, cel de lângă pădurea Băneasa. Deși este un artist apreciat de multi români, de pare că vecinii lui nu prea îl au la inimă. Mărul discordiei ar fi chiar cele 20 de mașini pe care Liviu Vârciu le deține și pe care le parchează în jurul blocului unde locuiește.

Invitat în emisiunea lui Dan Capatos de la Antena Stars alături de Răzvan Fodor și Cosmin Natanticu, Liviu Vârciu a împărtășit publicului detalii legate de disputele pe care le are cu vecinii săi în privința locurilor de parcare. Cu un număr de aproximativ 20 de mașini, actorul se plânge de frecventele discuții în contradictoriu cu cei din jur, referitor la spațiile de parcare din zonă.

Citește și:

„Am 20 de mașini, în jur de 20 de mașini (…) În fața casei mele, am patru mașini și în parcare, unde este un supermarket, am două mașini. Și acum ca să îi anunț pe colegii mei, pe vecinii mei frustrați sau oameni care au probleme, în general, cu câte mașini are Vârciu…”, a declarat Liviu Vârciu, la Antena Stars, conform spynews.ro.

Pentru a evita noi certuri, Liviu Vârciu a decis să închirieze un loc de parcare în apropierea casei sale, subliniind că nu dorește să cumpere locul respectiv, ci doar să îl închirieze pentru a-și putea parca mașinile fără probleme.

„De săptămâna viitoare e cu plata parcarea aia cu mașinile. Să văd unde vă mai îmbulziți. Să văd unde vă mai îmbulziți acolo. Eu am vorbit cu proprietarul și am zis că vreau să închiriez. Nu vrea să vândă locul, că îl luam, l-am închiriat”, a adăugat actorul.

Citește și:

Anda Călin, deranjată de mașinile lui Liviu Vârciu

Nu doar vecinii sunt nervoși în legătură cu numărul mare de mașini pe care Liviu Vârciu le deține. Anda Călin, partenera de viață a artistului este deranjată de pasiunea sa, însă a găsit o metodă în care Vârciu o poate împăca.

„Am cumpărat mașina, sunt cu doamna, și am făcut un pact. Pentru fiecare mașină pe care eu o cumpăr, eu o duc într-o vacanță”, a spus Liviu Vârciu, pe Instagram. „Păi, de asta îmi iau și multe (n.r. – mașini) știi? Să am unde să dorm. Căci, dacă o fi să fie, cum sunt și personaj în «Bravo, tată!», serialul de pe Antena 1 dorm și în garaj, dorm și în mașină. Orice pentru liniștea și dragostea doamnei, nu? Adică, dacă ea este fericită, știi cum e. Happy wife, happy life”, spunea recent Liviu Vârciu, la emisiunea „Star Matinal”.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Februarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.