Setari Cookie-uri

Ilona Brezoianu, în ipostaze tandre alături de iubit! Cine este bărbatul care i-a furat inima actriței?

Ilona Brezoianu iubește și este iubită, iar recent i-a surprins pe fanii ei cu o fotografie în care este înfățișată în ipostaze tandre alături de cel care i-a furat inima.

Ilona Brezoianu este una dintre cele mai urmărite actrițe autohtone, care reușește să capteze atenția oricărei persoane care se află în jurul ei. Plină de energie și voie bună, Ilona, în vârstă de 33 de ani, iese în evidență prin activitățile sale profesionale și își ține ascunsă viața personală de ochii curioșilor.

Însă, recent, ea i-a surprins pe internauți cu o imagine care a stârnit un val de aprecieri. Deși de-a lungul timpului a declarat că este singură, se pare că actrița iubește și este iubită. Vedeta se află într-o relație, cel puțin asta se înțelege din fotografia pe care a postat-o la InstaStory, acum câteva zile. Ea este înfățiștă în tandrețuri cu un bărbat misterios, a cărei identitate rămâne încă necunoscută.

Citește și:

Totuși, în toamna anului trecut, ea a declarat pentru ego.ro că este singură și că îi este bine așa.

„Mi-am luat gândul. Pentru că nu ai cum. Dar până la urmă de ce să nu mă bucur de asta. Dar deocamdată nu vreau niciun băiat. Sunt bine. Sunt liniștită. Dorm pe diagonală. Îmi e bine. Vin când vreau, plec când vreau”, a declarat Ilona Brezoianu râzând.

Pasiunea pentru care Ilona Brezoianu nu se uită la bani

Actrița a mărturisit și pe ce anume se duc banii ei. Ilona este o pasionată de haine și de cele mai noi tendințe în modă, drept pentru care ea își cheltuie adesea salariul în magazinele de modă.

„Din păcate da, și cheltui mai ales pe haine. Și o să mai renunț un pic la obiceiul ăsta, pentru că, mai nou, se ocupă Anda Crăpătureanu de mine, care din nimic îți face niște ținute. Și atunci încep să refolosesc din hainele pe care le uitasem de mult și pe care am început să le reintegrez în garderobă, tocmai ca să nu mai investesc foarte mult în aspectul ăsta, că este costisitor”, a declarat Ilona Brezoianu pentru Fanatik, în urmă cu ceva timp.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
12 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.