Setari Cookie-uri

Mesaje de dragoste. Cele mai frumoase declarații de iubire pentru sufletul tău pereche

Fiecare dintre noi visează la momentul magic în care să își poată exprima sentimentele cu cele mai frumoase și potrivite cuvinte. Dar cum cuvintele pot aduce cu sine emoții intense, de necontrolat, dispar chiar în aceste clipe în care avem dorința de a ne arăta dragostea față de sufletul nostru pereche. Dacă te găsești în postura în care simți că vrei să-ți exprimi iubirea, dar nu ai cuvintele la tine, ai mai jos câteva declarații de dragoste pline de emoție, tandrețe și recunoștință pe care le poți transmite omului drag din viața ta.

Iată câteva declarații de iubire pline de emoție și sinceritate, pe care le poți împărtăși sufletului tău pereche. Nu uita niciodată să îți exprimi sentimentele de dragoste și să arăți partenerului cât de mult înseamnă pentru tine. Iubirea este cea care dă sens și lumină vieții, iar fără ea totul ar fi puțin și searbăd.

Mesaje de dragoste pentru sufletul tău pereche

  • „În fiecare clipă petrecută cu tine, simt că timpul se oprește și universul își ține respirația. Tu ești lumina și iubirea mea enernă!”
  • „Cu fiecare bătaie a inimii mele, îți dau un răgaz de iubire. Tu ești acel răsărit de soare care îmi încălzește sufletul în fiecare dimineață.”
  • „Când mă uit în ochii tăi, văd întreaga mea viață reflectată în ei. În fiecare zâmbet al tău găsesc bucuria și sensul existenței mele.”
  • „Fiecare zi alături de tine este ca un vis frumos din care nu vreau să mă trezesc niciodată. Tu ești aripile mele, care mă ridică în înălțimi nemărginite.”
  • „Iubirea noastră este ca o poveste nescrisă, iar fiecare moment petrecut împreună este un capitol nou plin de magie și emoție.”
  • „Într-o lume în care totul pare efemer, tu ești constanta mea, rocă pe care îmi pot clădi întreaga existență."
  • „Cu tine, am învățat că iubirea nu are limite și că fiecare obstacol poate fi depășit cu încredere și determinare. Tu ești forța mea motrice și alinarea mea în momentele grele."
  • „În sufletul tău am găsit refugiul și alinarea pe care le căutam de atâta timp. Tu ești acel loc în care mă regăsesc și în care simt că sunt acasă."
  • „Iubirea noastră este ca o melodie nesfârșită, în care sunetul inimilor noastre bate în perfectă armonie. Tu ești acordul meu preferat."
  • „În fiecare zi, mă trezesc recunoscătoare pentru că te am alături de mine. Fiecare moment petrecut împreună este o binecuvântare pe care o prețuiesc mai mult decât orice."

Declară-ți iubirea - Mesaje de dragoste pentru persoana dragă

  • „Te iubesc! Te iubesc asa cum nu a mai iubit nimeni niciodata si nu va iubi nicicand! Te iubesc asa cum nu au iubit toti cei dinaintea mea luati la un loc! Te iubesc tot mai mult cu fiecare zi ce trece si iata de ce astept cu dor si nerabdare ziua de maine! Te iubesc mai mult decat se scrie prin carti sau se arata prin filme! Te iubesc mai mult decat ma iubesc pe mine insumi sau orice alt lucru de pe lumea asta! Te iubesc!”
  • „Te iubesc pentru ca pot fi eu insami doar cand sunt cu tine, pentru ca simt ca pot sa-ti spun orice, pentru ca atunci cand ma gandesc la tine ma inconjoara un sentiment minunat. De fiecare data imi spui exact ce vreau sa aud, esti perfect, esti exact cum imi doresc sa fii, te ador!”
  • „Vreau sa-ti marturisesc ca tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste. Da, pana la urma am spus-o. Ma simt si eu uimit si coplesit de starile si trairile care dau navala in sufletul meu.. Ceea ce simt nu pate fi descris in cuvinte.. e prea intens.. prea de neinteles pentru mine, care nu am simtit niciodata pana acum asa ceva… Te iubesc!”
  • „Te iubesc atat de mult, incat nici un cuvant nu poate descrie in totalitate sentimentul suprem care m-a cuprins. Esti lumina ochilor mei, fara tine nu as mai vedea. Zambetul tau ma face cea mai fericita. Tu esti cel la care am visat mereu. Iarta-ma ca uneori gresesc, dar gelozia ma omoara, imi este frica sa te pierd, te iubesc prea mult, iar aceasta iubire vine din adancul inimii. Clipele in care imi esti alaturi le ador, iar tot ceea ce ne desparte urasc. Iti multumesc ca existi, te iubesc mai sus de sus si mai departe de departe, te iubesc in toate formele posibile. Te iubesc, asa cum nu ma credeam capabila sa iubesc! Te iubesc!”
  • „Promit să te iubesc în toate formele, acum și întotdeauna. Promit să nu uit niciodată că aceasta este o iubire pe care o simți o dată-n viață.”
  • „Te ador! Numai în prezenţa ta pot răsufla din plin simţind că în sfârșit trăiesc, fără tine mă sufoc cu adevărat! Fără tine nu pot să trăiesc. Ești cel mai minunat om din lumea întreagă!”
  • „Vreau să îți mărturisesc că tot ceea ce simt eu pentru tine este dragoste adevărată. Da, până la urmă am recunoscut. Ceea ce simt nu poate fi descris în cuvinte. Nu am mai simțit niciodată o iubire atât de profundă. Te iubesc!”

Cele mai frumoase mesaje de dragoste pentru partener

  • „Asa cum nimeni nu poate trai fara caldura soarelui, asa nici eu, iubita mea, nu pot trai fara caldura ochilor si a zambetului tau! Ma incalzesti, imi luminezi viata, imi dai putere sa traiesc, ma faci sa nu pot exista in lipsa ta.. Te iubesc!”
  • „Ceea ce poate a fost o joaca la inceput, s-a transformat intr-o iubire nemarginita si pura. Tu m-ai invatat sa iubesc, ai dat sens vietii mele, mi-ai aratat calea spre fericire. M-ai invatat sarutul pasional, placerea de a darui dragoste, si de a primi in schimb o iubire neconditionata, fericirea ta, reflectata prin zambetul tau. Datorita tie am descoperit o alta latura a vietii, a vietii in doi, a iubirii, a tot ceea ce ne inconjoara. Alaturi de tine si datorita iubirii tale am prins aripi. Am invatat ce inseamna increderea atunci cand mi-o pierdusem, am vazut ca exista persoane care merita toata dragostea din lume, am simtit pe pielea mea ce inseamna sa fii rasfatata. Toate aceste cuvinte sunt o exprimare a sentimentelor care ma chinuie, care nu ma lasa in pace, sentimente fara de care nu as putea trai. Te iubesc!”
  • „Zi de zi in gandul meu invartesc mii si mii de scenarii a viitorului nostru. Vreau sa crestem cei mai dulci copilasi, sa fim mereu dornici de a fi impreuna, de a intalni cu zambet fiecare dimineata, astfel ca peste zeci de ani sa privesti in ochii mei si sa vezi tot acea fetita care te-a iubit si te va iubi mereu.. Te iubesc!”
  • „Dragul meu, esti mai mult decat mi-as putea dori vreodata! Te iubesc si sper sa nu te pierd!”
  • „Te iubesc pentru ca.. imi alungi singuratatea intr-o lume plina si aglomerata. Te iubesc pentru ca.. fara tine e greu si nu ma pot regasi. Te iubesc pentru simplele banalitati pe care le faci, pentru linistea daruita clipelor alaturi, te iubesc pentru ca imi zambesti, pentru ca ma alinti, pentru ca ma atingi, ma imbratisezi. Te iubesc enorm, esti sensul vietii mele!”
  • „Esti cea care mereu imi daruie surprize, precum o face natura odata cu schimbarea anotimpurilor: uneori esti gingasa precum iarba primavara, uneori calda precum nisipul de pe plaja, uneori imprevizibila precum ploaia, uneori la fel de pura si sincera precum zapada iarna.. Si in toate aceste ipostaze te iubesc la fel de mult! Esti TOTUL pentru mine si fara asta TOT nu as mai putea trai! Te iubesc!”
  • „Jur sa te iubesc in toate formele, acum si intotdeauna. Promit sa nu uit niciodata ca aceasta este o iubire pe care o simti o data-n viata. Te ador!”

Mesaje de dragoste haioase

  1. „Te iubesc mai mult decât pe oricine, dar nu te iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine.”
  2. „Dimineața nu mănânc pentru că mă gândesc la tine, la prânz nu mănânc pentru că mă gândesc la tine, iar noaptea nu dorm că mor de foame!”
  3. „Sunt o victimă a zâmbetului tău, a privirii tale care m-a fascinat. Sunt amețit de atâta iubire, ești ca un drog pentru mine. Simt că întru în sevraj dacă nu te văd cât de curând.”
  4. „Dacă îmi pierd buzele, te sărut cu ochii, dacă îmi pierd ochii te sărut cu inima, iar dacă îmi pierd inima sigur o găsesc la tine. Te iubesc!”
  5. „Pentru un sărut tastează 1, pentru o îmbrățișare tastează 2, pentru clipe de neuitat tastează 3, iar pentru toate astea.. .tastează numărul meu.”
  6. „Picioarele tale sunt obosite? Asta pentru că ai alergat prin mintea mea toată ziua.”
  7. „Sunt un polițist și te arestez pentru că eşti tu. E ilegal să fii atât de frumoasă și sexy. Sentința este: închisoare pe viață în inima mea!”

Foto: Pixabay.com

Citește și:

Vizionare placuta


Am absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion și am o experiență în presă de peste 6 ani. Am lucrat în publicații precum Ciao.ro, Fanatik.ro și Playtech.ro,...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.