Setari Cookie-uri

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu, scandal pentru inima lui Bădălău: Sunt singura lui slăbiciune!

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu sunt din nou în scandal, tot pentru inima lui Gabi Bădălău! Ce au avut cele două femei să își reproșeze?

Claudia Pătrășcanu și Bianca Drăgușanu sunt din nou în centrul atenției într-un conflict ce pare că nu se mai termină, iar de această dată, bărbatul care stârnește controverse este Gabi Bădălău. De data aceasta, însă, scânteia a fost aprinsă de o postare pe Instagram a Biancăi, iar răspunsul Claudiei nu s-a lăsat așteptat.

După ce blondina a publicat un mesaj provocator pe rețelele de socializare, Claudia Pătrășcanu a ales să răspundă într-un mod surprinzător. Claudia a explicat că nu își dorește să vorbească despre cei pe care nu i-a cunoscut personal, dar a subliniat faptul că melodia "Povestea noastră," compusă pentru fostul ei soț, este o creație plină de dragoste și pasiune.

"Nu vorbesc despre personaje pe care nu le-am cunoscut în viața mea și nici nu-mi doresc acest aspect, însă oricine se leagă de melodia «Povestea noastră» trebuie să știe că a fost compusă cu dragoste și din dragoste," a afirmat Claudia, pentru cancan.ro.

Citește și:

Declarațiile nu s-au oprit aici, iar Claudia Pătrășcanu a continuat să provoace reacții de uimire cu afirmațiile sale despre relația cu Gabi Bădălău. Ea a subliniat că este o femeie frumoasă, naturală și irezistibilă, sugerând că Gabi Bădălău nu ar rezista ispitei.

„Sunt o femeie frumoasă, naturală și irezistibilă. Gabi nu prea este genul de bărbat care să reziste ispitei și, dacă mă redresez puțin, las gândurile deoparte și orgoliul, s-ar putea să-i retrezesc amintirile fostului meu soț, să-i ofer ceva nou! Are nevoie de pasiune și de afecțiune! Teroarea nu îi place! Eu am divorțat ca să-l las să-și trăiască viața și să nu existe alte presiuni. Să nu mă mai deranjeze nimeni, pentru că nu mai stau pe gânduri. Data viitoare, îl aștept în cele mai sexy portjartiere! Știe el care! Adoră lenjeria sexy de la La Perla! Apariția mea e răvășitoare, oriunde apar, dacă mai îmbrac și ceva sexy… s-a terminat! Dau fiori! Ce bărbat rezistă în fața unei femei frumoase, naturale? Spuneți-mi voi! 1.000 de femei îi pot trece prin pat, sunt singura lui slăbiciune și mama copiilor lui”, a mai spus Claudia Pătrășcanu.

Citește și:

Bianca Drăgușanu i-a dat replica artistei, afirmând că nu știe de ce se regăsește în postările sale și că acestea nu au nicio legătură cu ea. Totuși, a subliniat că, ea nu ar sta niciodată în calea fericirii lui Gabi Bădălău, dacă acesta încă suspină după fosta sa soție.

„Nu știu de ce se regăsește în postările mele? Acele postări nu au nicio legătură cu ea. Are o ordonanță de respectat, pe care văd că o încalcă. Dar, fiind fana mea, se pare că se regăsește în postările mele de pe Insta. Cu siguranță, atitudinea sfidătoare, în condițiile în care încalcă legea, în ceea ce mă privește, nu va rămâne nepedepsită. (…) Vizavi de dorințele ei în ceea ce îl privește pe tatăl copiilor, eu n-am stat și nu stau în calea fericirii lor, iar dacă aceasta este și dorința domnului Bădălău, din acest moment, se poate considera un bărbat singur!”., a declarat Bianca, pentru sursa citată mai sus.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.