Setari Cookie-uri

20 de modele de manichiură perfecte pentru 2023

Când vine vorba de îngrijirea unghiilor, moda se schimbă mereu. Unghiile devin foarte ușor un accesoriu care completează orice ținută și care ne oferă instant mai multă feminitate și care ne oferă o stare de bine. În galeria foto, am adunat astăzi 20 de modele de unghii perfecte ca inspirație pentru viitoarea ta manichiură!

În 2023, unghiile sunt despre creativitate. Modelele inedite și colorate sunt perfecte pentru exprimarea personalității fiecăreia.

Anul 2023 este anul culorilor îndrăznețe și vibrante în manichiură. Nuanțe precum portocaliu electric, roz fucsia, albastru cobalt și verde smarald vor fi în centrul atenției. Fie că optezi pentru o manichiură totală într-o culoare vibrantă sau doar pentru accentuarea unei unghii cu o nuanță strălucitoare, vei avea o manichiură admirată cu siguranță.

Detaliile delicate și modelele sofisticate sunt foarte populare în 2023. Unghiile cu flori, linii subțiri, puncte, dungi și alte desene abstracte adăugă un plus de rafinament oricărei manichiuri. Dacă ești în căutarea unor unghii elegante și feminine, alege modele cu motive florale sau geometrice.

Citește și:

O altă tendință în modă care a câștigat foarte multă popularitate în ultimul an este reprezentată de unghiile scurte în formă de alună.

Textura joacă un rol important și în tendințele acestui an, ca de exemplu efectele de marmură, de oglindă sau sidefate. Poți folosi o textură doar pentru o singură unghie pe fiecare mână pentru a oferi un element interesant manichiurii sau dacă te simți îndrăzneață poți opta pentru o textură diferită pe fiecare unghie.

La polul opus, foarte populare sunt și unghiile naturale. Stilul minimalist se concentrează pe îngrijirea și întreținerea adecvată a unghiilor, evidențiind frumusețea lor naturală. Optează pentru un strat subtil de lac transparent, nuanțe neutre sau clasica manichiură french pentru a obține un look clasic și sofisticat.

Citește și:

sursă foto: OPOLJA/shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.