Setari Cookie-uri

Cerceii: accesoriul universal al ținutelor (20 de perechi pentru vara 2023)

Podoabele urechilor sunt un accesoriu vechi de mii de ani, de multe ori arătând statutul și importanța celor ce-i poartă. De-a lungul timpului aceste accesorii au evoluat și au devenit adevărate staruri ale modei feminine. Astăzi, în galeria foto, vă propunem 20 de perechi de cercei la modă pentru vara acestui an, potrivite pentru toate evenimentele sezonului, de la nunți și botezuri la ieșri romantice pe litoral.

Care sunt cele mai populare tipuri de cerceii?

1. Cerceii minimaliști

Cerceii mici, cu șurub sunt o alegere foarte populară în moda feminină. Subtilitatea și diversitatea modelor lor completează ținuta fără a fi ostentativi și fără a încărca urechea. Unii dintre aceștia sunt simplii aurii sau argintii, în forme clasice: rotunde sau pătrate, cu perle sau pietricele. Unele modele vin sub forma elementelor astrale, precum luna și soarele. Cine nu și-ar dori strălucirea soarelui pe lobul urechii?

2. Cerceii lungi

Cerceii lungi sunt întotdeauna o piesă de rezistență care se potrivesc de minune cu rochiile cu decolteu înalt care nu permit o accesorizare cu un colier sau cocurilor sofisticate. Aceștia lungesc gâtul și subțiază fața și sunt un accesoriu potrivit pentru a duce o ținută de seară la cel mai extrem nivel de eleganță.

Citește și:

3. Cerceii asimetrici

Cerceii asimetrici sunt și ei foarte în vogă. Aceștia vin fie într-o ureche, unul mai lung și în cealaltă cel mai scurt, cu diferite forme complementare (o albină și o floare) sau unul care se întinde pe lob și celălalt simplu cu șurub.

4. Cerceii spectaculoși

Când spunem cercei spectaculoși ne referim la orice model inedit de cercei, cum ar fi cei cu franjuri, cei disco, cei cu elemente strălucitoare, cei supradimensionați. Cerceii cu motive maritime sunt de asemenea foarte populari în sezonul estival.

Dacă nu aveți găuri în urechi, dar vă doriți să purtați cerceii, magazinele de astăzi au o oferta foarte diversă în ceea ce privește cerceii magnetici sau cerceii falși care se prind de cartilaj.

foto: Khrystyna Shynkaruk/ shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.