Setari Cookie-uri

Pensule de machiaj de nelipsit din trusa ta cosmetică

posibil, pensulele de machiaj sunt un ajutor de nădejde pentru aplicarea cât mai bună a produselor. În galeria foto de astăzi am adunat câteva recomandări de pensule, în seturi sau individuale, pentru a-ți ușura rutina de machiaj și pentru a te bucura mereu de o aplicare fără cusur.

Ghidul pensulelor de machiaj:

1. Pensula pentru pudră:

Pensula pentru pudră este pensula întâlnită în fiecare set. Este mare și foarte pufoasă pentru a facilita distribuția pudrei fără a încărca fața. Pensula pentru pudră poate fi folosită și pentru aplicarea fardului de obraz.

2. Pensula pentru contur:

Pensula pentru contur este mai densă și mai precisă, pentru a oferi o difuzare naturală a produselor de contur pentru a crea umbre firești pe față. Această pensulă ajută foarte mult la evidențierea frumoasă a trăsăturilor feței. Aceasta poate fi folosită, la fel foarte ușor, pentru aplicarea fardului de obraz.

3. Pensula pentru corector:

Pensula pentru corector este o pensula mică și densă. Ajută la aplicarea corectorului pe suprafețe mici, unde este nevoie de precizie, precum zona de sub ochi, puntea nasului sau pentru camuflarea zonelor acneice.

Citește și:

4. Pensula pentru fondul de ten:

Pensula de fond de ten poate fi plată sau circulară. Cea circulară oferă un finisaj mai bun și mai natural al fondului de ten, în timp ce cea plata este mult mai precisă și utilizată pentru machiajele profesionale sau pentru ocazii speciale.

5. Pensula pentru blending:

Este o pensulă mică, esențială în machiajul ochilor. Aceasta este pufoasă și ajută la formarea unei tranziții naturale între culorile folosite pe pleoape, amestecându-le într-un mod armonios.

6. Pensula de ochi plată

Pensula pentru ochi plată este foarte bună pentru aplicarea fardurilor strălucitoare sau a sclipiciului. Aceasta ajută la aplicarea fardului cu precizie și în straturi.

Alte pensule importante în trusa de machiaj sunt pensulele pentru tușul de ochi, cea pentru buze sau cea pentru sprâncene.

Citește și:

Roman Samborskyi/shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 Iulie 2023
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.