Setari Cookie-uri

OPI lansează xPRESS/ON: primele unghii artificiale de la OPI care se aplică prin presare și au culorile iconice și finisajele

OPI, brandul profesional #1 în domeniul unghiilor, prezintă noile unghii artificiale OPI xPRESS/ON! Cu OPI xPRESS/ON beneficiezi de nuanțe perfecte, de calitate profesională, nail art și efecte inovatoare disponibile pentru tine oricând, oricum. Cu OPI xPRESS/ON, ai mereu la îndemână culoarea iconică, designul care lansează trenduri și o manichiură impecabilă profesională cu aspect de gel. Tot ce ai de făcut este să dai xPRESS -ie dorințelor tale. Start!

Colecția OPI xPRESS/ON include 17 tipuri de manichiuri cu look de gel, care se aplică instant prin presare și rezistă 14 zile. Este vorba despre 10 nuanțe iconice OPI, între care Alpine Snow, Cajun Shrimp și Big Apple Red; 3 efecte inovatoare în stil profesional, cum sunt luciul holografic sau finisajul glazurat și 4 tipuri de design - nail art profesional, printre care se afle mai multe stiluri de French manicure. Este ca și cum ai avea salonul de manichiură LA PURTĂTOR!

OPI xPRESS/ON sunt vegane, nu conțin ingrediente de proveniență animală; unghiile sunt lucrate din materiale reciclate post-consum (PCR) în proporție de 94%, iar ambalajul este produs integral din materiale reciclate. Unghiile se pot refolosi. Ambalajul provine din surse responsabile și sustenabile. Suportul poartă sigiliul Forest Stewardship Council (FSC) tipărit cu cerneală pe bază de soia și poate fi reciclat.

Citește și:

“În calitate de brand #1global în domeniul manichiurii profesionale, deținem calitatea profesională, culoarea și inovația pe care consumatorii o cunosc și în care au încredere,“ comunică Suzi Weiss-Fischmann, Co-Founder și Brand Ambassador OPI. “Odată cu colecția nou-lansată de unghii aplicabile prin presare (press on), fanii noștri pot alege din 33 de lookuri cu finisaje impecabile, care se aplică instant. Practic, poți să îți schimbi lookul unghiilor pentru a se potrivi cu fiecare moment al zilei, practic din mers, trecând cu grație și stil de la o prezentare la birou la o seară în club cu prietenii.”

Seturile OPI xPRESS/ON sunt disponibile în nuanțele iconice (*și două lungimi: clasic și lung):

Nuanțele iconice OPI:

Citește și:

Noi finisaje inovatoare:

Professional nail art & designs:

Fiecare set OPI xPRESS/ON include 30 unghii de calitate profesională, adeziv super rezistent, instrument pentru cuticule și o pilă. Pentru a le aplica, folosește procesul în patru pași, rapid și simplu: potrivește-le, dă-le formă, pregătește-le și presează-le pe unghiile tale: xPress! OPI xPRESS/ON îți oferă o manichiură în stilul celei cu gel, care durează 14 zile.

Pentru mai multe informații, vizitează OPI.com. Urmărește @OPI pe Instagram, Facebook, și TikTok, și găsește-ne pe Twitter @OPI_PRODUCTS!

DESPRE OPI

În calitate de marca numărul unu profesională la nivel mondial, OPI se angajează să ofere produse și servicii de înaltă calitate atât saloanelor, cât și clienților acestora, cu accent pe siguranța și inovația din industrie. Cu formule excepționale, culori la modă și nume emblematice, lacurile puternic pigmentate de la OPI sunt foarte consistente, de lungă durată și rezistente la crăpare – oferind consumatorilor un lux accesibil. Când este utilizată într-un serviciu profesional, culoarea poate dura până la șapte zile. Lacul de unghii OPI este disponibil în peste 200 de nuanțe. OPI Infinite Shine este un sistem de lac fără lumină în trei trepte, care oferă durabilitate, strălucire ridicată și ușurință de aplicare și îndepărtare. Acum există peste 150 de nuanțe în colecția Infinite Shine. Fiecare lac dispune de pensula exclusivă ProWide™ de la OPI pentru aplicarea supremă. În prezent, OPI este disponibil în peste 100 de țări și comercializează cu amănuntul o linie completă de articole profesionale, inclusiv OPI GelColor (disponibil în peste 140 de nuanțe care se potrivesc cu omoloagele lor iconice de lac OPI) cu durată de până la trei săptămâni, tratamente pentru unghii, produse de finisare, loțiuni, produse de manichiură/pedichiură, pile, instrumente, geluri și acrilice. OPI este garantat numai atunci când este achiziționat prin magazine profesionale autorizate de înfrumusețare și magazine de prestigiu, nu dintr-o farmacie, supermarket, magazin de masă sau alte surse neautorizate. Pentru mai multe informații, vă rugăm să vizitați OPI.com. Urmărește OPI pe Instagram @OPI, pe Twitter @OPI_PRODUCTS și accesează OPI pe Facebook pentru a deveni fan.

Citește și:

DESPRE WELLA COMPANY

Wella Company este una dintre cele mai importante companii de înfrumusețare din lume, compusă dintr-o familie de mărci emblematice, inclusiv Wella Professionals, O·P·I, ghd, Briogeo, Nioxin, Sebastian Professional și Clairol. La Wella Company, suntem inovatori și căutăm să inspirăm consumatorii și profesioniștii în frumusețe prin mărcile noastre să arate, să simtă și să devină cu adevărat ei înșiși. Ne angajăm să construim cea mai bună companie de înfrumusețare din industrie, în care cei 6.000+ angajați ai noștri din peste 100 de țări pot contribui cu ceea ce au ei mai bun. Ghidați de valorile companiei noastre și conduși de scopul de a oferi un impact pozitiv asupra oamenilor, prin produsele noastre, precum și asupra planetei și societății noastre, oferim o creștere durabilă tuturor părților interesate. Pentru mai multe informații despre Wella Company, vizitați www.wellacompany.com și urmăriți-ne pe LinkedIn și Instagram.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    16 Ianuarie 2024
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.