Setari Cookie-uri

ISDIN Hydro Oil SPF 30 – protecție bifazică și dublă acțiune pentru o piele sănătoasă cu un bronz natural

Nu mai este un secret, protecția UV este obligatorie indiferent de anotimp, însă pe timpul verii, produsele care îți protejează pielea sunt indispensabile.

Vară, soare, mare, bronz. Acestea sunt cuvintele tale preferate în sezonul estival? Nu uita să adaugi și o loțiune protectoare pentru corp: bifazică, cu dublă acțiune, care să ofere protecție și să contribuie la îmbunătățirea bronzului natural al pielii. Unde găsești un astfel de produs? În portofoliul gamei cu fotoprotecție pentru corp de la ISDIN. Vorbim despre produse cu inovație în fiecare textură, potrivite fiecărui tip de piele.

ISDIN Hydro Oil SPF 30 are o textură ușoară, oleo-apoasă, cu tehnologia Pro-Melanin. Grație Natural Tan Booster, acesta ajută la creșterea cu până la 63% a cantității de melanină din stratul bazal, pentru obținerea unui bronz de lungă durată, îmbunătățind capacitatea acestuia de a proteja împotriva radiațiilor. În plus, hidratează pielea fără să lase urme, se usucă imediat și are un efect de revigorare.

Citește și:

Pe lângă protecția ridicată SPF 30 UVA/UVB, ISDIN Hydro Oil este o loțiune rezistentă la apă, a fost testată dermatologic, este nesensibilizantă și se potrivește tuturor tipurilor de piele, în special celei sensibile.

ISDIN Hydro Oil - o loțiune hidratantă care se usucă instant și:

  1. Protejează cu ajutorul unei combinații de filtre și antioxidanți pentru prevenirea deteriorării solare;

  2. Protejează grație tehnologiei Pro-Melanin, care stimulează creșterea melaninei, activând și crescând cu 43% bronzul natural al pielii;

  3. Hidratează și se usucă imediat, oferind pielii un look mai flexibil, mai elastic și mai luminos.

Cum aplici produsul pentru maximă eficiență? Este imperios necesar să agiți flaconul cât mai energic, timp de 5 secunde, pentru omogenizare. Aplică apoi o cantitate generoasă pe pielea uscată, neapărat cu 30 de minute înaintea expunerii la soare. Este important să distribui produsul cât mai uniform și din abundență. Odată ce ai redus cantitatea, micșorezi și factorul de protecție. Repetă această procedură la fiecare 2 ore, ori dacă transpiri sau intri în contact cu apa.

Citește și:

Nu uita, la fel ca în cazul oricărui alt produs cosmetic, evită contactul cu ochii și mucoasele și nu îl lăsa la îndemâna copiilor!

ISDIN – din dragoste pentru pielea sănătoasă.

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.