Setari Cookie-uri

Sănătatea unghiilor... în grija Ureadin®!

Aspectul mâinilor și al unghiilor nu este doar o chestiune de estetică. Forma, structura și culoarea acestora sunt, de fapt, indicatori importanți în ceea ce privește starea de sănătate a organismului.

Cum arată o unghie sănătoasă? Unghiile sănătoase se caracterizează printr-o suprafață netedă, o culoare roz și o rezistență bună. De aceea, o schimbare a aspectului acestora nu trebuie niciodată trecută cu vederea, deoarece poate fi indicatorul unor tulburări (cum ar fi traume sau afecțiuni ale pielii - psoriazis, micoză) sau semnalul unor obiceiuri dăunătoare (cum ar fi o manichiură agresivă, aplicarea de lacuri de unghii de proastă calitate sau lipsa unei protecții în timpul efectuării treburilor casnice).

Așadar, unghiile se pot schimba în textură, formă și culoare și pot semnala unele probleme de sănătate. Însă, fiecare problemă are o soluție personalizată

Ureadin® by ISDIN

ISDIN, prin distribuitorul ND Medhealth, a adus și pe piața din România gama Ureadin®,o linie cu produse inovatoare pe bază de uree, cu formule special create să asigure hidratarea intensă și de durată pentru ca pielea ta să fie mereu catifelată.

Citește și:

Ia aminte! Ureea este prezentă în mod natural în pielea sănătoasă și este o componentă naturală a factorului natural de hidratare (NMF) al epidermei. Așadar, ai înțeles bine: pielea deshidratată are nevoie de uree, ca să se reechilibreze și ca să rețină mai multă apă în stratul cornos.

Concluzia? Ureea este o moleculă excepțională care îmbogățește pielea. Proprietățile sale de hidratare sunt cunoscute și validate de dermatologi, iar ISDIN nu a ezitat să demonstreze că ureea stimulează mecanismele de reînnoire ale pielii.

Cum funcționeazã ureea asupra pielii?

În primul rând, aceasta reduce pierderile de apă prin piele și ajută la menținerea nivelurilor optime de hidratare. Apoi, ea promovează reînnoirea celulelor și peelingul natural. În prezența unor concentrații ridicate (40-50%), ureea are o acțiune cheratolitică, realizând o exfoliere hidratantă. Ureea este o componentă activă a pielii noastre, de aceea ISDIN a dus această moleculă la alt nivel: pur și simplu, i-a îmbunătățit formularea și, implicit, proprietățile. Rezultatul: Urea Isdin® și gama Ureadin®!

Citește și:

Efectele benefice ale aplicării ureei

Curioasă să știi mai multe despre efectele utilizării ureei? Iată-le.

  • Keratolitic: acționează ca un proteolitic la joncțiunile intercelulare;
  • Promotor al penetrării cutanate a altor substanțe și medicamente;
  • Antifungic: inhibă creșterea dermatofitelor;
  • Reechilibrant: restabilește propriile niveluri fiziologice în piele – sursă de hidratare „Inteligentă”.

Urea Isdin® acționează atât în epidermă cât și în derm: în epidermă, stimulează diferențierea celulelor epidermice și sinteza peptidelor antimicrobiene (AMP). În timp ce, în derm stimulează formarea colagenului (îmbunătățindu-i sinteza de către fibroblaste).

De asemenea, ea reduce pierderile de apă și ajută la menținerea unui nivel optim de hidratare. Îmbunătățește funcția de barieră, sistemul imunitar, funcția mecanică și flexibilitatea pielii.

Citește și:

Sănătatea unghiilor este susținută de Ureadin Ultra 40 Gel-Ulei exfoliere intensă

Urea Isdin® este recomandată în tratarea pielii foarte uscate și hiperkeratoze: hiperkeratoză severă localizată și hiperkeratoză unghială, unghii îngroșate.

Ureadin Ultra 40 Gel-Ulei exfoliere intensă are în compoziție 40% Urea Isdin® în gel-ulei. Datorită acțiunii sale keratolitice, acest gel-ulei asigură o acțiune de exfoliere. Textura de ulei-gel, non-grasă cu absorbție rapidă, ușurează utilizarea zilnică și maximizează eficiența produsului.

Ce efecte vei obține?

Ureadin Ultra 40 Gel-Ulei exfoliere intensă este eficient ca adjuvant în penetrarea stratului cornos și „înmuierea plăcii” la pacienții afectați de onicogrifoză și Tinea Pedis.

Citește și:

• Produsul ajută la exfolierea intensă a zonelor îngroșate, cum ar fi bătăturile localizate sau anomaliile unghiilor. Reduce totodată îngroșarea localizată a pielii și unghiilor datorită ureei ISDIN.

Ureadin Ultra 40 Gel-Ulei exfoliere intensă este adjuvant în tratamentul antifungic și tratamentul verucilor plate, onicogrifozei și psoriazisului unghiilor. Facilitează penetrarea tratamentului antifungic prin netezirea straturilor superioare ale pielii și unghiilor.

S-a constatat că, după tratamentul cu uree al tălpilor afectate, pielea plantară s-a vindecat, cu dispariția descuamării vizibile. Nu au fost raportate efecte secundare, iar produsul a fost întotdeauna evaluat ca fiind bun sau excelent, de către cei ce l-au testat.

Pentru cele mai bune rezultate, se recomandă utilizarea împreună cu Ureadin Podos Gel Oil.

Citește și:

Produsele ISDIN se găsesc online și în farmacii.

Vizionare placuta


Kudika
23 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.