Setari Cookie-uri

Descoperă cele 5 secrete de frumusețe ale spanioloaicelor!

Să ai grijă de corpul tău este un ritual valabil în fiecare anotimp. Soarele, frigul și aerul pot pune presiune asupra pielii și o pot afecta în diferite moduri, lăsând-o aspră și uscată.

CP

Știi deja: soarele poate provoca arsuri, riduri și multe alte neplăceri mai grave, pe când frigul reduce circulația sângelui, usucă pielea și favorizeazî îmbătrânirea prematură a acesteia. Aerul poate conține poluanți, alergeni sau microorganisme care pot irita sau infecta pielea. Așadar, dacă vrei să își aperi piele de factorii de stres, atunci învață din rutina de îngrijire și frumusețe a spanioloaicelor. Ele se mândresc cu pielea lor fermă și strălucitoare.

Iată 5 secrete originare din Spania care garantează o piele catifelată:

1. Începe fiecare zi cu o exfoliere uscată.

Aceasta este o metodă foarte veche de exfoliere, concepută pentru a elimina celulele moarte și pentru a stimula circulația. Ai nevoie doar de o perie bună cu peri naturali, de exemplu o perie cu peri din lemn de cocos și mâner din lemn de bambus. Fă acest lucru în fiecare zi pentru a obține rezultate imediate și pentru a avea o piele mai luminoasă.

Citește și:

2. Optează pentru un duș rece.

Clătește pielea cu apă rece. Pentru o acomodare ușoară, începe cu un duș călduț, trecând treptat la unul rece. Apa caldă nu este bună pentru piele, o usucă și o îngroașă, în timp ce apa rece o întărește și o tonifică.

În general, ar trebui să faci un duș de aproximativ 10 minute, doar o dată pe zi. Dușurile mai lungi pot usca pielea.

3. Exfoliază pielea în timp ce faci duș, dacă nu ai făcut o exfoliere uscată.

Poți folosi un burete lufa sau mănuși speciale pentru a exfolia pielea în timp ce faci duș. De asemenea, folosește un produs de exfoliere pentru corp. Masează ușor pielea cu ajutorul buretelui.

4. Nu folosi prea mult săpun.

Săpunurile și scruburile din comerț conțin produse de curățare care usucă pielea și lasă reziduuri care o fac să pară ternă, lipsită de strălucire. Utilizează săpunuri naturale, pe bază de ulei, sau renunță la săpun și utilizează numai apă.

Citește și:

5. Hidratează-ți și hrănește-ți pielea cu ajutorul ureei

De îndată ce ți-ai uscat pielea după duș, aplică o loțiune pe bază de uree. Scopul? Să îți protejezi pielea pe tot parcursul zilei de aerul uscat.

Știi deja: pielea deshidratată are nevoie de uree, ca să se reechilibreze și ca să rețină mai multă apă în stratul cornos. Ureea Isdin este o moleculă excepțională, reformulată de cercetători, care reduce pierderile de apă prin piele și promovează reînnoirea celulelor și peelingul natural.

Oferă pielii hidratare timp de 24 ore cu produsele din Noua Gamă ISDIN UREADIN!

Ureadin10 Loțiune de corp hidratantă susține îngrijirea zilnică și protecția pielii uscate. Ea asigură o hidratare imediată și prelungită datorită prezenței ureei ISDIN 10%, care reține apa și restabilește nivelurile optime de hidratare, într-o loțiune ușoară și non-groasă, cu absorbție rapidă.

Citește și:

Ureadin Gel de duș hidratant – Recomandat pentru igiena zilnică (fără săpun) a pielii uscate care are nevoie de hidratare. Curăță eficient, fără a deteriora integritatea pielii, datorită formulei sale cu emolienți. Hidratant, respectă bariera pielii datorită conținutului de uree ISDIN de 5%.

Produsele Isdin se găsesc online și în farmacii.

Vizionare placuta


Kudika
11 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.