Setari Cookie-uri

OPI lansează REPAIR MODE

OPI, brandul profesional nr#1 în lume duce îngrijirea unghiilor la un alt nivel cu ajutorul inovației Repair Mode cu tehnologia patentată Ulti-Plex.

Acesta este primul ser destinat reconstrucției unghiei naturale. Mai mult decât un tratament de întărire ce se aplică pe suprafața unghiei, Repair Mode pătrunde și se absoarbe rapid, repară keratina în proporție de 99% și întărește unghiile de 4 x mai mult în doar șase zile.

Revoluționarul Repair Mode reprezintă un pas esențial în refacerea unghiei. Patentat cu tehnologia Ulti-Plex, aceasta imită structura proteinei din unghia naturală pentru a o repara din interior, cum niciun alt produs nu poate să o facă la ora actuală.

OPI recomandă folosirea Repair Mode de două ori pe zi timp de 6 zile și în mai puțin de o săptămână, 99% din keratina unghiei va fi reparată. Folosirea acestui tratament pe unghia naturală pentru mai puțin de o săptămână permite consumatorilor să se bucure din nou de unghii puternice, astfel pot purta cele mai puternice culori și pot testa cele mai inovatoare tratamente, fără nicio grijă.

Citește și:

Ingredientele active ale serului pătrund unghia și construiesc noi legături, oferind unghii mai puternice, mai netede și mai sănătoase. Repair Mode asigură de asemenea 94% protecție unghiei față de factorii zilnici care afectează keratina. Acesta poate fi purtat și sub lacul de unghii sau sub unghiile cu gel, în două straturi.

Unghia se deteriorează atunci când activitățile zilnice precum spălatul frecvent al mâinilor sau dușul afectează legăturile de keratină. Tratarea unghiei deteriorate este nevoia cea mai des întâlnită la majoritatea consumatorilor, iar scopul OPI este acela de a revoluționa îngrijirea acestora și de a preveni viitoarele deteriorări prin dezvoltarea unei tehnologii care poate să repare din interior.

Până acum, tratamentele funcționau prin întărirea unghiei printr-un film protector de polimeri. Însă imediat ce produsul era îndepărtat, se anulau și efectele de întărire. Tehnologia Ulti-Plex pătrunde în unghie și construiește legături între keratina deteriorată pentru refacerea și protejarea unghiei.

Citește și:

Nail Envy, cel mai bine vândut produs OPI vine de asemenea cu o formulă vegana îmbunătățită, în 6 nuanțe noi. Cu tehnologia Tri-Flex, polimerul exclusiv brevetat, acesta acoperă suprafața unghiei creând un scut lichid care o întărește. Noua și îmbunătățita formulă Nail Envy garantează unghii cu 95% mai puternice în doar o săptămână. Formula acestuia conține biotină, vitaminele A, C, E și calciu pentru hidratare. Nail Envy întărește și protejează unghia de rupere, ciobire, despicare, o ajută să fie din nou puternica și sănătoasă precum unghia naturală. După numai o săptămână, 98% dintre consumatori au afirmat faptul că unghiile lor au fost mai hidratate, iar 94% au observat o îmbunătățire instantă, inclusiv prin umplerea striațiilor.

Citește și:

Iubitorii tratamentului Nail Envy se pot bucura acum de o formulă îmbunătățită și culoare într-un singur produs. Acesta include o gamă de 8 nuanțe potrivite pentru toate tipurile de piele. Șase culori noi, incluzând și două dintre cele mai populare nuanțe OPI: Alpine Snow (alb), Big Apple Red (roșu) și patru noi nuanțe exclusive Nail Envy, cu nume la fel de puternice: Powerful Pink (roz strălucitor), Tough Luv (roșu închis), All Night Strong (albastru închis) și Double Nude-y (nude), toate acestea alaturandu-se nuanțelor deja existente, respectiv Pink to Envy (nuanță de trandafiriu) și Bubble Bath (roz).

Împreună, Repair Mode și Nail Envy completează gama de tratamente OPI pentru unghii naturale mereu puternice, frumoase și sănătoase. Acestea au o formulă vegană, fără ingrediente de origine animală, fiind testate și create de către cercetători în domeniu.

Citește și:

    Tratamentul Repair Mode este recomandat pentru unghiile deteriorate, acesta le ajută să se mențină într-o formă optimă și trebuie aplicat de două ori pe zi, dimineața și seara, timp de 6 zile. Nail Envy se recomandă tuturor tipurilor de unghii, inclusiv celor subțiri, moi sau crăpate. Se aplică o dată pe zi, în două straturi la prima aplicare, apoi unul singur în următoarele cinci zile. Pentru unghii naturale cât mai frumoase și mai sănătoase folosește mai întâi tratamentul Repair Mode pentru a repara unghia, apoi aplică Nail Envy pentru a-i menține forța și protecția.

    Pentru mai multe informații vizitează OPI.com. Urmărește și @opi_romania pe Instagram, TikTok și caută brandul pe Twitter @OPI_PRODUCTS!

    Vizionare placuta


    Kudika
    25 Iulie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.