Setari Cookie-uri

Descoperă noua gamă Gerovital H3 Derma+: Dermatocosmetice pentru fiecare ten

Îngrijirea corectă a tenului reprezintă astăzi mai mult decât un simplu deziderat de frumusețe. La această oră, există cosmetice special concepute pentru a se adresa diferitelor nevoi ale tenului, precum deshidratare, riduri sau care prezintă anumite afecțiuni specifice.

Dermatocosmeticele reprezintă un concept de produse care se adresează în special unor sensibilități punctuale. Indiferent dacă tenul este mixt, uscat sau deshidratat, astfel de soluții sunt destinate unor probleme anumite din rutina de întreținere.

Le poți regăsi și în gama H3 Derma+ de la Gerovital, un brand românesc de tradiție, situat în prima linie în lupta împotriva îmbătrânirii tenului datorită formulelor sale inovatoare create de-a lungul timpului.

Cum poate contribui gama Gerovital H3 Derma+ la rutina ta zilnică de îngrijire

Gerovital are o istorie bogată și o reputație solidă în ceea ce privește îngrijirea pielii. Calitatea și eficacitatea produselor sale a fost certificată prin numeroase premii și formule inovatoare pe care le-a dezvoltat încă de la înființare. Numele brandului este și astăzi sinonim cu excelența, fiind o garanție a calității și inovației constante.

Citește și:

Gama Gerovital H3 Derma+ este concepută pentru a se adresa îngrijirii zilnice, dar și anumitor sensibilități și probleme specifice ale pielii și ale părului, fiind creată și dezvoltată în colaborare cu specialiști din domeniul sănătății.

În această linie de produse dermatocosmetice vei regăsi produse eficiente pentru față cât și pentru corp, care conțin ingrediente cu rol de calmare și de accelerarea a proceselor de vindecare a anumitor leziuni.

Astfel, dacă te confrunți cu semne de îmbătrânire precum riduri fine sau profunde, ten uscat sau deshidratat, sau chiar cu pori măriți sau semne post-acneice, poți introduce în rutina ta de îngrijire creme sau seruri care pot să acționeze eficient pentru ameliorarea lor. Tot aici vei găsi formulări create pentru anumite afecțiuni ale pielii, precum cuperoză, roșeață sau descuamare.

Citește și:

Cum să alegi produsele dermatocosmetice de la Gerovital H3 Derma+

Gama dermatocosmeticelor de la Gerovital este extrem de diversificată și cuprinde produse special concepute pentru o rutină eficientă de îngrijire. Aici vei găsi atât creme sau seruri de față, cât și soluții eficiente pentru demachiere, tonifiere sau activare antirid.

Pentru a alege produsele potrivite pentru tine, este esențial să îți cunoști tipul de piele - uscată, grasă, mixtă sau normală. În plus, este important să știi daca pielea te confrunți cu anumite probleme specifice, cum ar fi îmbătrânire prematură, cuperoză, acnee etc.

Astfel, vei putea opta pentru formulele care se adresează acestor nevoi specifice: piele sensibilă, ten uscat sau deshidratat, roșeață, descuamare, semne acneice sau post-acneice etc.

Citește și:

Cum să utilizezi dermatocosmeticele Gerovital H3 Derma+

Gerovital H3 Derma+ oferă o gama diversă de soluții pentru îngrijire zilnică sau probleme specifice, astfel încât este important să identifici care sunt cele mai importante dintre acestea, pentru a selecta cele mai bune formule pentru tenul tău.

Pentru un ten uscat și deshidratat de exemplu, poți utiliza produse de curățare blânde, care să demachieze delicat. Formulările de tip gel sau spumă sunt concepute pentru pielea mixtă sau grasă, fiind eficiente pentru a regla nivelul de sebum al feței și pentru a curăța porii, fără să declanșeze o secreție în exces.

Cremele hidratante sunt destinate fie tenului normal sau mixt, fie celui cu probleme specifice. De exemplu, găsești soluții potrivite pentru tenul normal, dar și pentru unul cuperozic, acneic sau pentru pielea care prezintă scuame și roșeață.

Citește și:

Serurile de față, cum sunt cele cu acid hialuronic sau ceramide, pot fi aplicate înaintea cremei uzuale de întreținere, pentru a-și maximiza efectele. Astfel, te vei putea bucura de tot potențialul lor antirid, de umplere și netezire a ridurilor.

Produsele concepute pentru zona ochilor au în componență ingrediente cu rol activ în stimularea circulației, și cu efect antiinflamator și calmant pentru pielea sensibilă din aceste porțiuni. Le poți utiliza zilnic, prin masaj ușor, pentru hidratare, diminuarea ridurilor, tonifiere și aspect sănătos, vizibil îmbunătățit.

Tot ce îți mai rămâne de făcut este să descoperi aceste produse dermatocosmetice de cea mai bună calitate, și să le folosești în funcție de nevoile specifice ale tenului tău!

Citește și:

foto shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
18 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.