Setari Cookie-uri

WELLA COLOR BLOCKING: CULOAREA PĂRULUI DEVINE UN SIMBOL AL EXPRIMĂRII DE SINE ȘI AL STRĂLUCIRII

Cu o gamă variată de nuanţe care trec de la blonduri contrastante la pasteluri romantice și culori strălucitoare optimiste, Wella Professionals aduce în prim-plan un trend revoluţionar pentru sezonul actual - WELLA COLOR BLOCKING.

CP

Acesta are ca obiectiv principal să dăruiascaă strălucire părului, dar și să îl transforme totodată într-un veritabil simbol al auto-exprimării și al încrederii în sine.

WELLA COLOR BLOCKING abordează dorinţele și visurile tuturor, oferindu-le un aspect unic, plin de energie, care completează personalitatea fiecăruia. Este un trend sexy și ușor de obţinut, puternic și eclectic, perfect pentru cei care vor să fie remarcaţi în mulţime.

Trendul COLOR BLOCKING este mai mult decât o simplă tendinţă de colorare a părului. WELLA COLOR BLOCKING este o declaraţie de stil. Este un fenonem creativ pe care îl vedem ca pe un mesaj puternic al generaţiei Z, o generaţie deschizătoare de drumuri, care caută modalităţi de a depăși limitele și de a arăta lumii că fiecare individ este unic, diferit și încrezător în propria persoană.

Citește și:

Originile acestui trend remarcabil pot fi urmărite până în anii '60, când tânărul designer Yves Saint Laurent s-a inspirat din operele lui Piet Mondrian, cu tablouri grafice, colorate și moderne. A fost o reacţie la "New look"-ul sobru introdus de Dior în anii '40 și o dorinţă de a oferi femeilor rochii mini mai lejere, care să le permită să se miște liber și să îşi exprime puterea prin simplitate. Așa s-a născut color blocking, devenind un succes răsunător în lumea modei.

Trendul a evoluat, și în anii '90, designerii de modă revoluţionari au adus în prim-plan pasteluri și culori tonale frumoase, creând un aspect mai delicat, dar totodată mai puternic și feminin. Nume precum Calvin Klein, Stephen Burrows, Helmut Lang și Isaac Mizrahi au redefinit și revitalizat conceptul de Color Block în moduri unice.

Citește și:

Astăzi, Wella Professionals aduce această tendinţă în colorarea părului, oferind o varietate de moduri în care tehnicile de color blocking pot fi transpuse pe păr. Secretul constă în alegerea atentă a tonurilor de culoare și în plasarea lor corectă pentru a obţine contrastul dorit. Cu WELLA COLOR BLOCKING, posibilităţile sunt nelimitate și fiecare look poate fi personalizat în funcţie de preferinţe.

WELLA COLOR BLOCKING în colorarea părului

Există mai multe moduri în care tehnicile de color blocking se transpun în păr. Într-un anumit sens, șuviţele groase sau șuviţele închise la culoare ar putea fi clasificate drept color blocking, desi majoritatea aspectelor tradiţionale de color blocking nu au mai multe zone de aceeași culoare.

Citește și:

Secretul unui look original Color Block? Ei bine, constă într-o combinaţie de tonuri de culoare precise, atent selectate pentru contrastul dorit, împreună cu amplasarea lor corectă în cadrul coafurii. Această combinaţie permite interpuneri nelimitate ale acestei tendinţe. Aici, cerul e limita.

Iată câteva exemple din paleta de culori pentru WELLA COLOR BLOCKING:

  • SEAFOAM BLUE+ PLATINUM MAUVE - Un amestec de pasteluri #SeafoamBlue și #PlatinumMauve pe un fundal blond de culoarea pietrei naturale.

Aici, contrastul nu este determinat de lumină și întuneric, ci mai degrabă de amestecul cataclismic de tonuri.

  • BAZĂ CHARCOAL BLACK CU CONTRAST ALPINE BLONDE - Contrast polarizant între #CharcoalBlack și #AlpineBlonde. Opoziţii polarizante, tonuri care apparent sunt diametral opuse, nuanţe inspirate din natură, aflate la capătul opus al spectrului. Opacitate rece completă pentru cea mai îndrăzneaţă interpretare.

    Citește și:
  • OCEAN TEAL - #OceanTeal, o nuanţă vibrantă de albastru și verde pentru un aspect tineresc și fresh. #OceanTeal este o nuanţă perfectă de albastru și verde, care crează un look tineresc și fresh când este asociat cu o bază naturală închisă. Datorită puterii și luminozităţii sale, acesta definește orice formă.

  • OAK BROWN RECE CU ACCENTE ASTRO ROSE – aici, stilistul creează o bază a celor mai reci nuanţe de #CoolOakBrown, care sunt puse în opoziție cu accente serene de de #AstroRose. Mizăm pe contraste, pe opoziții. O combinaţie puternică, dar extrem de atrăgătoare pentru un aspect high-end. Noul Koleston Perfect /82 va neutraliza orice nuanţă arămie în tonuri sofisticate de Cool Oak, de lungă durată.

  • MONOCHROMATIC BASALT - Tonalităţi #MonochromaticBasalt conturate de nuanţe transparente de #PlatinumOpal. Tonurile #MonochromaticBasalt sunt conturate de nuanţe transparente de #PlatinumOpal. Acest amestec de opacitate naturală și luminozitate translucidă creează un joc interesant pentru lookuri blonde.

    Citește și:
  • CEDAR BROWN ȘI CLAY BLONDE - O combinaţie armonioasă între #CedarBrown și #ClayBlonde. Asistăm la o combinaţie armonioasă de nuanţe, care dau naștere unui look jucăuș și contrastant, în funcţie de aplicarea culorii. Depinde doar de tine cât de îndrăzneaţă vrei să fii! O bază tonală #CedarBrown creează baza ideală pentru accente italiene de #ClayBlonde.

Serviciile Color Blocking sunt: Express Face Frame, Express Chunky Highlights, Chunky Highlights, Blocked Face Frame, Contrast Blocking și Monochromatic Blocking

Cu WELLA COLOR BLOCKING, părul devine o pânză pe care poţi crea opere de artă, exprimându-ţi unicitatea și personalitatea. Este momentul să te remarci și să arăţi lumii cine ești cu adevărat!

Vizionare placuta


Kudika
4 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.