Setari Cookie-uri

Silueta perfecta cu ajutorul fitness-ului

Cand si cum ne apucam de sport?

De multe ori, la sala, la prima intalnire cu participantele la curs, vorbesc despre experienta mea de dinainte si de dupa ce am devenit campioana mondiala la fitness, pentru a le impartasi nu atat din secretele tehnice, cat mai ales din cele care tin de motivatia si perseverenta necesare pentru a avea un stil de viata sanatos.

Secretele din spatele unei motivatii puternice, atat la profesionisti, cat si la amatori, tin de intelegerea beneficiilor si de setarea unui obiectiv. Da, uneori, obiectivul de a fi campion si beneficiile aduse de acest rezultat pot fi comparate cu obiectivul de a slabi si beneficiile aduse la nivel de sanatate si incredere in sine, pentru un amator.

Trebuie sa stim de ce avem nevoie de aerobic

Nu putem fi motivati sa facem aerobic daca nu cunoastem toate avantajele oferite de acest tip de miscare. Inainte de un prim antrenament este bine sa ne informam. Aerobicul ne ajuta sa slabim intr-un mod sanatos prin accelerarea metabolismului – ardem mai multe calorii decat cele pe care le consumam, daca este implicat si un regim alimentar sanatos.

Citește și:

De asemenea, acest tip de activitate are beneficii majore pentru activitatea cardiaca, practicarea lui in mod constant reducand riscul unor boli cardiace.

La aerobic obosim, dar scapam de oboseala – poate parea contradictoriu, insa practic nu este. Desi implica un efort sustinut, aerobicul ne ajuta sa ne relaxam mai ales daca este practicat dupa o zi de stat la birou si, in plus, ne da o stare de bine.

Vizionare placuta


Kudika
28 Mai 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.