Setari Cookie-uri

Piese de lenjerie intima pentru Ziua Indragostitilor

Te provoc sa pui la cale cel mai incitant Valentine’s Day de pana acum! Mai sunt doar cateva zile, insa magazinele online te asteapta cu cele mai frumoase piese de lenjerie intima la preturi pentru toate buzunarele.

Sa faci un barbat fericit nu este deloc greu. Ai nevoie de prea putine lucruri ca sa il multumesti, mai ales cand tu esti tot ce isi doreste in orice moment al zilei.

Pentru ca te iubeste si il iubesti, pentru ca vrei sa il vezi mereu zambind si il vrei sa te laude la toti prietenii, pregateste-i de Ziua Indragostitilor o zi de neuitat.

Iata recomandarile mele in materie de lenjerie intima care vor condimenta intalnirea voastra.

Rochii sexy si desuuri

Daca petreceti seara de Valentine’s Day la tine sau la el, asigura-te ca o sa alegi cea mai sexy rochita pe care sa o porti. Si nu ma refer la acea rochie cu care poti sa iesi la un restaurant, ci rochita mini si transparenta in care doar el are voie sa te vada. Pregateste-i cina imbracata astfel, apoi uitati-va la un film pe canapea, dar nu renunta la “outfit-ul” tau indecent.

Citește și:

Lenjerie intima sexy

Neglijeu negru: 130 lei; Rochie lunga: 113,99 lei; Neglijeu de lux: 112 lei

Chilotei romantici

Crede-ma ca un barbat este foarte atent la lenjeria intima pe care o porti, asa ca nu neglija chilotetii. Pentru Valentine’s Day alege o pereche diferita de cele obisnuite. Poate vrei sa incerci un model din dantela sau din satin, sau unul transparent. Sau poate vrei o pereche ceva mai indrazneata, cu decupaje si fundite.

Lenjerie intima

Chiloti din dantela: 33,99 lei; Chiloti cu decupaj: 40,99 lei; Chiloti cu dantela: 32,44 lei

Portjartiere incitante

Portjartiele joaca un rol extrem de important in viata de cuplu. Profita de ele pentru a-ti surprinde iubitul in cele mai neasteptate momente. Fie ca el se afla la locul de munca, iar tu te pozezi sexy si ii trimiti fotografia ca sa stea ca pe ace pana ajunge acasa, fie ca te prezenti in fata usii de la apartamentul lui imbracata intr-un palton, iar pe dedesubt porti doar sutien, bikini si portjartiera, acest accesoriu condimenteaza viata sexuala a oricarui cuplu.

Citește și:

Portjartiere

Portjartier cu talie inalta: 157,49 lei; Portjartier: 54,99 lei; Portjartier cu dresuri: 89,99 lei

Sursa Foto Front Page: Africa Studio/Shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.