Setari Cookie-uri

Costumul de baie în două piese: Vedeta verii

Vara este anotimpul în care costumul de baie devine vedeta garderobei noastre. De la plaje exotice până la piscine răcoroase, costumele de baie sunt în centrul atenției. Anul acesta, moda aduce cu sine o mulțime de tendințe interesante și în vogă. În galeria foto, am strâns 20 de modele de costume de baie în două piese pentru a-ți ușura alegerea ținutei pe litoral!

Unul dintre cele mai populare stiluri în acest sezon este costumul de baie cu umerii goi. Acest design chic și elegant aduce un plus de rafinament oricărei ținute de plajă. Cu bretele subțiri sau detașabile, acest tip de costum de baie pune în evidență frumusețea umerilor și decolteului. Poți alege un model înflorat sau unul monocrom, în funcție de preferințele tale.

Un alt trend care domină această vară este costumul de baie cu talie înaltă. Inspirat de moda anilor '50, acest stil clasic și atemporal revine în forță. Cu chiloți cu talie înaltă care subțiază talia și conturează silueta, acest costum de baie te face să te simți incredibil de feminină și elegantă. Poți alege o combinație cu imprimeuri retro sau culori pastelate delicate. Costumele de baie cu talie înaltă sunt ideale pentru a evidenția formele naturale ale corpului și pentru a crea un aspect vintage și sofisticat.

Citește și:

Un alt model de costum foarte popular și care nu se demodează niciodată este cel cu volane. Cu volane amplasate strategic pe sutien sau chiloți, aceste costume de baie adaugă un element de mișcare și eleganță. De asemenea volanele bine amplasate pot contura și oferi volum zonei busutului sau a șoldului. Poți opta pentru volane subtile sau pentru un stil dramatic, care va atrage privirile tuturor.

În vara lui 2023, poți alege dintr-o gamă largă de costume în două piese. Cele mai populare modele sunt cele cu imprimeu sau în culori aprinse. Totuși, dacă o explozie d culoare nu este genul tău, nu vei da greș nici cu un costum de baie minimalist în nuanțe simple de negru sau roșu.

Vizionare placuta


Kudika
21 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.