Setari Cookie-uri

Delia prezintă albumul FLEX, o incursiune de 13 piese în universul complex al artistei

Așteptarea a luat sfârșit și fanii Deliei se pot bucura de astăzi de noul album "FLEX" pe magazinele digitale.

Tracklist-ul albumului "FLEX" include 13 piese, după cum urmează: "Gustul care te fură", "OTZL GLTZ", "Lololo", "Sirena Apelor", "Nu pot", "Flex", precum și colaborările cu HVNDS pentru "SKNDL", "Tot ce vrei" cu Adrian Despot, "Jimmy Samurai" cu Oana Matache, "eRAI" cu Antonia, "Fără Te Merau" cu Connect-R, "Cum Am Știut" cu Killa Fonic și "Cum Era" cu NANE.

Piesele de pe album au fost compuse de Delia și produse de Alex Cotoi. Albumul "FLEX" va putea fi precomandat de pe site-ul shop.deliaofficial.ro începând de astăzi, 8 noiembrie.

Pe 21 noiembrie, Delia va prezenta albumul live în cadrul unui eveniment special la MINA Museum, primul spaţiu imersiv din România şi cel mai mare centru de new media art din Europa de Sud Est. Inovativă, cameleonică și mereu cu un pas în fața trendurilor, Delia este practic primul artist din România care organizează un astfel de eveniment în care elemente din arta digitală se unesc cu muzica, scenografia și creează un spațiu versatil, care îi va introduce pe fani în Universul său creativ și plin de surprize. Nu vor lipsi nici invitații speciali printre care Connect-R, NANE, HVNDS și Oana Matache, precum și alți invitați care vor fi anunțați în perioada următoare.

"Finallyy, pot să flexez...cu albumul <<FLEX>>. Am așteptat mult lansarea albumului și în sfârșit se întâmplă. Enjoy și ne vedem pe 21 noiembrie la Mina Museum să ne bucurăm de <<FLEX>> live", a spus Delia.

Dacă vrei să experimentezi un astfel de eveniment unic, biletele sunt disponibile în exclusivitate pe iabilet.ro la prețul de 490 de lei.

Citește și:

Vizionare placuta


Pasionata de tot ce inseamna comunicare, scris si carti bune, m-am reorientat catre pasiunile mele dupa ce magia nasterii unui copil s-a produs si in cazul meu. Kinetoterapeut la baza, tehnician...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.