Setari Cookie-uri

Piese pe care le poți purta în acest sezon și le vei iubi pentru totdeauna cu Levi's

Odată cu sezonul tomnatic, vremea și trendurile se schimbă și ele complet. Descoperă care sunt piesele esențiale Levi's pentru zile mai răcoroase, unde tonurile pământii și texturile confortabile domină.

Stilul feminin

Toamna este anotimpul nostru preferat pentru că îți oferă posibilitatea să experimentezi fără limite. De aceea, te invităm să oferi stilului tău personal un twist prin combinarea diferitelor materiale și culori pentru a crea o apariție unică. Primul item Levi's care ne-a cucerit permanent este modelul Baggy Dad - o pereche de blugi cu talie înaltă, fit larg și țesătură de catifea. Acesta poate fi match-uit cu un top Mammoth pentru o apariție trendy. De asemenea, pentru un accent în plus de stil adaugă ținutei o jachetă GT Baseball și ești gata de o zi plină de task-uri!

Un lucru pe care îl poți face într-un moment în care trendurile cuceresc fashionul, este să te întorci la articolele simple și atemporale. Exemplul perfect este cămașa Nola de la Levi's. Aceasta reprezintă o alternativă pentru un outfit care-ți dorești să fie cât mai simplu, dar confortabil în același timp.

Citește și:

Încă ești în căutarea unei fuste perfecte pentru acest sezon? Gama de articole Levi's rezolvă și această dorință. Fusta Side Slit Skirt are toate motivele să-ți facă apariția imposibil de uitat, fiind o piesă emblematică inspirată de anii 90. Lungimea midi și tăietura laterală sunt detaliile care fac ca aceasta să fie ideală zilelor în care îți dorești să ai o prezență unică. Asorteaz-o cu un cardigan Cat Cardigan și o jachetă Baby Bubble Wool și ești gata de un date sau de un brunch mai stylish.

Dacă însă ești genul de persoană care adoră culorile toamnei, există articole care-ți așteaptă creativitatea stilistică. Modelul 726 este o pereche perfectă de pantaloni într-o culoare maro închis, din țesătură de catifea, cu talie înaltă și tiv evazat. Aceștia sunt superbi alături de o jachetă Ivy League Levi's.

Citește și:

Stilul masculin

Garderoba acestui sezon este doar despre articole atemporale, esențiale și de ce nu, monocrome sau care jonglează cu nuanțe închise. De exemplu, modelul 568 Stay Loose este, fără îndoială, piesa de referință a sezonului. Combină-i prin tehnica de overlayering cu o jachetă Relaxed Fit Trucker și pentru un plus de culoare cu vesta Wester Puffer Vest. Accesorizează-ți look-ul cu un beanie și o pereche de cizme RVN 75s și ești gata pentru o seară memorabilă alături de prietenii tăi.

Te-ai gândit vreodată să asortezi pantalonii de trening cu articolele tricotate? Da, îmbrăcămintea de toamnă cuprinde și astfel de propuneri curajoase. Dacă știi că urmează să ai o zi aglomerată la job, plină de mișcare, doar asortează o pereche de pantaloni Authentic Sweatpants cu blank tee alb, un pulover Battery Sweater și pentru un touch de complexitate și confort, o cămașă Ingleside Overshirt pe deasupra. Indiferent de ce s-ar întâmpla pe parcursul zilei, acest look îți asigură libertatea de mișcare de care ai nevoie.

Citește și:

Dacă ești genul de om care preferă să aibă câteva outfituri prestabilite pentru a câștiga timp dimineața, gama Levi's este soluția. Optează pentru un item statement precum cămașa Jackson Worker într-un portocaliu puternic, alături de un polar Shoreline și o pereche clasică de 501.

Acestea sunt doar câteva dintre articolele vestimentare esențiale din gama Levi's. Vizitează magazinele Levi's din țară și site-ul levis.com și descoperă care dintre acestea se potrivesc cel mai bine cu stilul tău!

Vizionare placuta


Kudika
6 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.