Setari Cookie-uri

Botine elegante pentru primavara

Primavara inseamna zile insorite si gradini cu flori, insa pentru o fashionista primavara inseamna renuntarea la hainele groase si scoaterea in fata a rochiilor si fustitelor, a tenisilor si botinelor.

Mai mult decat cresterea temperaturilor, primavara ma entuziasmeaza inlocuirea hainelor grele cu cele din materiale vaporoase si subtiri. Ma bucur ca renunt la bocanci si cizmele imblanite si fac loc adidasilor, tenisilor si botinelor. Ma bucur ca pot sa-mi arat chipul si sa imbratisez stilul casual-elegant pe care atat de greu imi este sa-l adopt in sezonul rece.

Si pentru ca sunt atat de bucuroasa (in ciuda ninsorii care nu se mai opreste), astazi mi-am petrecut o parte din timp cautand modele de botine pe care, cu putin noroc, de azi intr-o luna as putea sa le scot la plimbare in oras. Iata cateva exemple:

Botine cu toc subtire

Un model cu totul si cu totul deosebit este aceasta pereche de botine cu toc subtire si sireturi. Ma duce cu gandul la modelul de botine de altadata, pe care le purtau doamnele si domnisoarele din inalta societate, cu rochiile acelea lungi pana in pamant si cu crinolina.

Citește și:

Eu le-as purta cu o rochie midi mulata pe corp, dar si cu blugi super skinny cu talie inalta si o bluza cu umerii goi sau maneci evazate.

Botine cu toc subtire

Botine: 279 lei

Botine cu toc gros

Botinele crem cu toc gros sunt elegante si casual, deopotriva.

Le vad in aceeasi combinatie cu pantalonii skinny, pulover/tricou oversized si geaca de piele, dar si cu rochia in clos si palton elegant.

Botine cu toc gros

Botine: 89 lei

Botine catifelate

Ca sa porti botinele astea superbe este clar ca trebuie sa fie primavara. Cine ar reusi sa isi tina atat de bine echilibru pe zapada in timp ce paseste incaltata in aceste botine?! As vrea sa fiu eu cea care poate. Ca in cazul celorlalte modele, botinele cu toc super inalt vin bine daca le porti cu pantaloni skinny, dar si cu pantaloni scurti si, bineinteles, cu rochii si fuste.

Nu le purta, totusi, la locul de munca, ci doar atunci cand iesi in oras sau esti onorezi cu prezenta o invitatie.

Citește și:

Botine elegante

Botine: 159 lei

Botine cu broderie

Imprimeul cu flori brodate este la mare cautare sezonul acesta. Il gasim pe camasi, paltoane, rochii si blugi, chiar si pe incaltaminte. Am vazut multe modele de ghete si tenisi cu broderie, insa botinele din imagine mi-au placut in mod special.

Culoarea si tocul de sticla le transforma intr-o pereche eleganta si sofisticata cu care nu poti iesi pur si simplu in lume daca nu este o ocazie speciala.

Botine de primavara

Botine: 119 lei

Botine de zi cu zi

O pereche de botine metalice pe care sa le iei cu tine la birou, la o sesiune de shopping in mall, la petrecerea organizata de prietena ta cea mai buna sau in clubul in care iesi sambata seara. Este alegerea ta cu ce vrei le asortezi, partea buna este ca se potriveste in orice combinatie. Da frau liber imaginatiei!

Botine de primavara

Botine: 209 lei

Sursa Foto Front Page: CozyHome/Shutterstock

Citește și:

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.