Setari Cookie-uri

Idei de outfit-uri călduroase şi moderne pentru iarnă

Cine a spus că stilul vestimentar trebuie să ia o pauză iarna? Da, în sezonul rece este esenţial să te îmbraci călduros, pentru a te simţi confortabil atunci când ieşi din casă, însă asta nu înseamnă că trebuie să faci compromisuri.

Descoperă câteva idei de outfit-uri caldurose şi moderne pe care să le încerci iarna aceasta:

Tricouri, blugi şi bocanci

Bocancii sunt o super alegere pentru zilele mohorâte de iarnă. Optează pentru modele feminine, în tonuri de bej sau negru, cu inserţii de şireturi sau catarmale, pe care să le asortezi uşor.

Dacă îţi doreşti o ţinută casual gata în 5 minute, optează pentru blugii preferaţi, pe care să îi combini cu un tricou simplu, cu decolteu în V. Poţi alege blugi skinny, boot cut, straight leg sau chiar boyfriend. Completează ţinuta cu un cardigan pufos şi o pereche de bocanci confortabili.

Rochii din tricot şi cizme

Rochia din tricot poate fi vedeta sezonului rece. Este feminină, uşor de purtat, călduroasă şi foarte modernă. Alege rochii din tricot midi, pe care să le porţi atât la birou, cât şi la shopping sau la un prânz în oraş. Este de preferat să achiziţionezi rochii în culori uşor de asortat, precum bleumarin, negru, bej sau crem.

Citește și:

O combinaţie simplă şi reuşita o reprezintă rochia din tricot alături de cizme din piele până la genunchi.

Fuste ecosez şi dresuri negre

Dacă îţi doreşti o ţinută feminină şi jucăuşă de iarnă, atunci este o super idee să introduci în garderoba ta fustele ecosez. O fustă ecosez în tonuri de gri, bleumarin sau roşu închis se va asorta de minune cu dresuri groase şi opace de culoare neagră. Adaugă un pulover din lână sau caşmir în partea de sus, poate chiar o cămaşă grosuţă şi cizme de călărie în picioare.

Seturi din tricot şi cizme călduroase

Seturile din tricot sunt o super alegere dacă vrei să economiseşti timp şi să te simţi confortabil oriunde merge. Cele mai multe modele includ pantaloni drepţi sau conici şi un pulover sau un cardigan. Avantajul unui set din tricot este că nu va mai trebui să te gândeşti cu ce te îmbraci. Pur şi simplu iei setul de pe umeraş, îl pui pe tine, adaugi ţinutei o pereche de cizme călduroase şi o geacă şi eşti gata de plecare.

Citește și:

Helancă şi pantaloni de stofă

Helanca este o piesă esenţială pentru iarnă. Aceasta este elegantă, potrivită pentru ţinutele office, smart casual, dar şi confortabilă. Poţi asorta o helancă neagră sau bej într-o mulţime de moduri, fie cu sacouri şi paltoane, fie cu un cardigan pufos sau o geacă de fâș.

Dacă vrei o ţinută simplă şi elegantă pentru birou, asortează o helancă neagră cu pantaloni de stofă bej sau crem şi adăugă un sacou în aceeaşi nuanţă cu pantalonii. În picioare poţi purta botine sau ghete.

Blugi evazaţi şi ciocate

Denimul rămâne un material super popular în întreaga lume, iar blugii sunt o piesă de rezistenţă în orice dressing, indiferent de anotimp. Blugii evazaţi se numără printre modelele clasice de pantaloni din denim şi sunt o alegere foarte bună pentru ţinute de iarnă. Asortează o pereche de blugi evazaţi în tonuri de negru sau albastru închis cu o pereche de ciocate în culorile preferate şi un pulover crem cu decolteu în V. Completează ţinuta cu o geacă de piele, un palton sau geacă de fâș, în funcţie de tipul de croi pe care îl găseşti potrivit.

Citește și:

Pulovere de caşmir şi fuste plisate

Puloverul de caşmir îşi merită locul în orice garderobă de iarnă. Este versatil, rezistă excelent în timp şi chiar îţi va ţine de cald. Combină un pulover de caşmir în tonuri neutre cu o fustă plisată colorată sau chiar cu un model negru, bej sau bleumarin. În picioare poţi purta botine sau ciocate în culori la alegere.

Şaluri groase şi rochii din stofa

Rochia de stofă cu mânecă lungă va merge de minune cu un şal gros, din lână sau caşmir. Completează ţinuta cu cizme din piele sau botine şi un pardesiu gros. Un astfel de outfit este perfect pentru birou sau chiar pentru un prânz în oraş ori o sesiune de cumpărături.

Salopetă de blugi şi bocanci

Când nu ştii cu ce să te îmbraci, o salopetă de blugi te poate scoate din impas. Optează pentru un model de calitate, din denim albastru sau negru, pe care să îl asortezi uşor cu bocanci negri sau bej. Completează outfit-ul cu o haină de blană sau o geacă de piele.

Citește și:

Dacă iubeşti ţinutele moderne şi stilate, afla că poţi să te bucuri de ele şi iarna, chiar şi atunci când temperaturile scad sub zero grade. Alege piese din materiale potrivite sezonului rece, precum denimul gros, tricotul sau caşmirul. De asemenea, pune accent pe încălţăminte adecvată, de la cizme şi bocanci şi până la ghete.

Vizionare placuta


Kudika
29 Noiembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.