Setari Cookie-uri

Cum îți definești personalitatea prin tipul de încălțăminte pe care îl porți

Te-ai întrebat vreodată ce spun pantofii tăi despre personalitatea ta?

Clar că nu pantofii fac omul. Însă pantofii reflectă personalitatea unei persoane. Și nu vorbim despre prejudecăți și psihologie populară. Vorbim despre cercetări reale. Studiul Universității din Kansas a arătat că putem judeca o persoană după pantofii ei. Participanților li s-au arătat fotografii cu persoane care purtau diferite tipuri de pantofi și li s-a cerut să ghicească vârsta, sexul, venitul, statutul social, opiniile politice, personalitatea etc. Rezultatul i-a șocat pe cercetători. Aproximativ 90% dintre respondenți au dat răspunsul corect!

Așadar, pe tine cum te reprezintă încălțămintea pe care o porți?

Iubești pantofii cu talpa plată?

Ești cu siguranță un lider ascuns. Dacă îți place să porți pantofi cu talpa plată, ești persoana din spatele scenei care se asigură că totul merge bine. Să porți pantofi de acest fel înseamnă că ești o persoană umilă, care nu are nevoie de atenție sau de aplauze și ovații pentru eforturile tale. Pantofii nu atrag atenția și sunt confortabili, așa că multor oameni le place să îi poarte. Dacă îți plac pantofii pe talpă plată, găsești cu siguranță modele potrivite de Converse Chuck Taylor All Star Lift pe Answear.ro.

Citește și:

Îți plac pantofii stridenți?

Ești o persoană extrovertită. Acești pantofi nu pot rămâne neobservați. Acesta este motivul pentru care o persoană timidă, rezervată și introvertită nu i-ar purta niciodată. Purtarea unor astfel de pantofi le spune oamenilor că ești o persoană extrovertită. Îți place să fii ciudat, diferit și să șochezi oamenii din jurul tău. Îți place să atragi atenția, dar ești și o persoană curajoasă care își arată stilul fără teamă.

Porți de cele mai dese ori botine și bocanci?

Ești o fire energică. Dacă obișnuiești să porți astfel de încălțăminte, înseamnă că iubești confort și susținerea în timpul activităților zilnice și în călătorii în natură. Ești o fire energică și îți place să fii activă, iar alegerea botinelor și bocancilor de genul Dr. Martens 1460 completează stilul tău dinamic și îți oferă libertatea de mișcare necesară pentru a te bucura de aventuri și plimbări în aer liber.

Citește și:

Adori pantofii de firmă?

Atunci cu siguranță ești o persoană puternică care nu se teme de nimic. Aceștia sunt genul de pantofi pe care nu toată lumea și-i poate permite. Este logic că, purtând încălțăminte de firmă, ne arătăm puterea. Pantofii de designer sunt un simbol al statutului, dar nu arată doar câți bani ai. Pantofii de designer arată că ești destul de pasionat de modă. Ai un stil propriu și te simți bine în pielea ta. Așadar, nu îți este teamă să îți arăți nivelul ridicat de succes. Pantofii de designer sunt considerați unul dintre cele mai bune cadouri aniversare pentru persoanele obsedate de modă din ultima vreme.

Obișnuiești să încalți cel mai des pantofi sport?

Ești o persoană orientată spre obiective. Persoanele cărora le place să poarte pantofi sporty sunt, în mod logic, de tip sportiv. Dar sunt, de asemenea, încrezători, organizați și orientați spre obiective. Deși pot avea o zi plină, sunt mereu gata de acțiune. Se pricep foarte bine la multitasking, la aranjarea lucrurilor și se concentrează pe atingerea obiectivului. Aceste persoane sunt curioase și deschise la explorarea ideilor interesante. Au multă energie, indiferent de vârstă.

Citește și:

Acum este evident că genul de încălțăminte pe care îl alegi îți dezvăluie personalitatea. Încălțămintea îți permite să te diferențiezi și să-ți evidențiezi stilul unic, adăugând un element distinctiv în apariția ta cotidiană. Aceasta nu numai că reflectă cine ești ca individ, ci poate oferi și o doză de încredere în sine și bucurie în fiecare pas, reprezentând astfel o modalitate plăcută de a-ți arăta autenticitatea și creativitatea.

Vizionare placuta


Kudika
11 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.