Setari Cookie-uri

Ţinute de iarnă cu geacă de fâș : idei care să inspire

Geaca de fâș este una dintre piesele esenţiale de iarnă. O poţi achiziţiona de la aproape orice retailer de fasion, se asortează cu o mulţime de piese şi îţi ţine de cald îl zilele super friguroase.

Mai mult, aceasta este potrivită şi pentru zilele ploioase, deoarece materialul folosit la exterior este impermeabil.

Dacă vrei să o asortezi mai uşor, iată câteva idei de ţinute cu această piesă:

Rochii din tricot

Tricotul este o opţiune excelentă pentru iarnă, mai ales dacă îţi doreşti să te simţi confortabil oriunde mergi. Rochiile din tricot sunt super cool, dar şi călduroase, ceea ce le face alegerea ideală pentru o mulţime de activităţi, de la shopping şi până la plimbări la Târgul de Crăciun.

Atunci când achiziţionezi rochii din tricot, poţi alege din mai multe materiale. Cele mai accesibile sunt poliesterul şi fibrele din acril. Dacă îţi doreşti tricot din fibre naturale, lâna de merino şi caşmirul sunt cele mai bune variante.

Citește și:

Poţi să alcătuieşti uşor o ţinută lejeră de iarnă cu o rochie midi din tricot, dresuri opace, cizme de călărie sau de zăpadă şi o geacă de damă din fâș .

Blugi evazaţi şi helancă

Denimul este un material excelent pentru sezonul rece. Poţi să asortezi uşor blugi evazaţi cu o helancă din material gros. Optează pentru blugi

de damă albastru închis sau negru, deoarece sunt ideali în sezonul rece. Păstrează denimul alb pentru vară, atunci când culorile deschise reprezintă cea mai bună alegere.

Completează o astfel de ţinută cu o geacă de damă din fâș negru, bej sau bleumarin, o geantă tip poştaş şi botine cu sau fără toc.

Fuste plisate şi botine

Poţi să te bucuri de ţinute feminine şi iarna, iar fustele plisate sunt o super idee. Optează pentru modele midi sau maxi, în culori diverse, în funcţie de stilul tău vestimentar. Fustele plisate merg de minune cu botine, fie cu toc, fie cu talpa joasă. În partea de sus, alege cămăşi sau pulovere confortabile.

Citește și:

Pentru extra confort, alege şi o geacă de damă

elegantă, în culori ce se asortează uşor cu botinele sau fusta.

Salopete de blugi

Dacă vrei să scapi de stresul de a asorta piesele vestimentare între ele, salopetă de blugi este o idee excelentă. Denimul se poate purta cu aproape orice alt tip de material, de la caşmir şi până la bumbac. Cauta salopete din denim gros, în culori nu foarte deschise, pe care să le poţi purta la birou, la plimbare sau chiar la o cină în oraş. Adăugă ţinutei o geacă de damă din piele sau fâș şi o pereche de cizme cu sau fără toc, în funcţie de ocazie şi de vreme.

Blugi skinny şi pulovere groase

Blugii skinny se număra printre cele mai populare modele şi nu trebuie să îţi faci griji că se vor demoda prea curând. Asortează-i cu pulovere groase, fie tip cardigan, fie tip helanca, din materiale confortabile precum lână sau fibrele de acril. Adăugă ţinutei o pereche de botine, o geacă de fâș şi o geantă de dimensiuni medii.

Citește și:

Treninguri

Treningul este alegerea perfectă pentru ţinute lejere, atunci când ieşi în parc sau mergi la cumpărături. Cauta modele moderne, uşor de asortat, în care să te simţi confortabil. Pe perioada iernii, nu asorta treningul cu adidaşi, ci mai degrabă cu încălţăminte de sezon, cum ar fi bocancii sau cizmele de zăpadă. În partea de sus, poartă o geacă de fâș cu glugă, mai ales dacă vei petrece mult timp afară.

Dacă faci mişcare în aer liber, optează pentru o geacă de la un brand de echipamente sport, care să îţi asigure confortul şi libertatea de mişcare de care ai nevoie.

Geacă de fâș se poate asorta uşor cu o groază de piese vestimentare, de la blugi şi până la treninguri. Optează pentru modele în culori neutre, precum bej sau bleumarin şi caută o lungime care să îţi flateze silueta.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 Decembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.