Setari Cookie-uri

Bluze cu detalii / insertii din dantela

Dantela merge mana in mana cu primavara. Cel putin asta este parerea mea, iar daca tu imi dai dreptatate, inseamna ca o sa iti placa ce vei gasi in continutul materialului.

Sunt convinsa ca iti aduci aminte si acum de celebrele mileuri pe care parintii si bunici tai le aveau peste tot in casa si pe care atat de tare le dispretuiai.

Dar sunt totodata convinsa ca esti indragostita de lenjeria intima din dantela si ca te gandesti serios sa iti achizitionezi chiar si un costum de baie din aceasi tesatura pentru vara aceasta. Si pun pariu ca ai purtat cel putin o data o rochie din dantela la un eveniment important cum este nunta.

Ei bine, astazi nu este despre rochii si lenjerie intima, ci despre bluzele cu detalii din dantela.

Devenita favorita tinutelor casual, m-am gandit sa iti prezint cateva modele de bluze pe care le poti introduce in outfit-urile pe care le porti la locul de munca, cu care iti faci aparitia la o intalnire romantica sau care te fac sa te simti bine in pielea ta cand iesi sa te distrezi seara in oras.

Citește și:

Guler din dantela

Avem in fata un exemplar de bluza dintr-un material deosebit de fin cu aplicatie din dantela la baza gulerului, pe care o poti asorta cu usurinta atat la un outfit elegant - cu fusta si pantofi stiletto, cat si la un outfit lejer - cu blugi si pantofi casual.

Bluze cu dantela

Bluza transparenta: 89,60 lei

Decolteu din dantela

Imi place in mod deosebit aceasta bluza alba prevazuta cu decolteu din dantela tot alba. Mi-o imaginez in aceeasi combinatie cu pantaloni office si pantofi cu toc.

Pe deasupra outfit-ului vad un trenci fin, iar pe cap o frumoasa palarie cocheta.

Bluze cu dantela

Bluza Vero Moda: 139 lei

Dantela aplicata

Bluzele casual cu dantela aplicata sunt din ce in ce mai des intalnite. In poza alaturata avem un astfel de exemplu cu care iti recomand sa intampini primavara.

Dantela nu se demodeaza, dungile sunt in tendinte, florile sunt vestitorii primaverii… ai toate motivele sa o porti.

Citește și:

Bluze cu dantela

Bluza Desigual: 319 lei

Dantela si matase

Dantela, matasea si negrul sunt misterioase si elegante. Toate la un loc dau nastere unei piese vestimentare nemuritoare, pe care reprezentantele sexului frumos ar trebui sa le pastreze la loc de onoare in dulap. Se combina cu fusta creion cu talie inalta, cu pantaloni la dunga, dar si cu blugi de culoare inchisa.

Bluze cu matase

Bluza Vero Moda: 169 lei

Dantela pentru clipe de neuitat

Daca intentionezi sa mergi la un festival primavara asta, ti-am gasit bluza perfecta! Este alba, este din dantela si este cu spatele gol. Poart-o cu pantaloni cu talie inalta, tenisi sau espadrile si o palarie.

Daca nu mergi la niciun concert in aer liber, pastreaz-o pentru cel mai frumos moment din viata ta.

Bluze din dantela

Bluza crop: 279 lei

Dantela sofisticata

Imi inchipui ca pasesc intr-o ceainarie la bratul celui mai frumos barbat din lume – barbatul meu. Port aceasta bluza din dantela si o fusta midi in clos.

Citește și:

Picioarele imi sunt rasfatate intr-o pereche de sandale fine, in timp ce zambetul imi este pus in evidenta de un ruj rosu.

Bluze din dantela alba

Bluza Zee Lane: 179 lei


Sursa Foto Front Page: sanneberg/shutterstock.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.