Setari Cookie-uri

Andreea Antonescu a botezat-o pe micuța Venice Victoria. Victor Vrînceanu a lipsit din fotografiile de familie

Andreea Antonescu și-a botezat micuța în acest weekend, iar evenimentul a fost unul cu fast. Imagini de la petrecerea fiicei cele mici a artistei, Venice Victoria.

Andreea Antonescu a avut un weekend plin de emoții și trăiri frumoase. Artista a botezat-o pe micuța ei, Venice Victoria, care a împlinit recent 6 luni. Cu zâmbetul pe buze și extrem de emoționată, artista a avut-o alături și pe Sienna, fiica ei cea mare și a strălucit într-o rochie roz, care i-a pus în evidență silueta.

Andreea Antonescu și-a asortat ținuta cu cea a fetelor sale, iar culoarea aleasă nu putea fi alta decât roz. Artista a optat pentru o coafură lejeră, cu părul ușor ondulat și un machiaj smokey eyes.

Botezul a avut loc la Mănăstirea Cașin din Capitală, acolo unde sluja a fost oficializată de același preot care a botezat-o și pe Sienna, fiica ei cea mare. Ulterior, petrecerea a avut loc la un local de lux, acolo unde ea și Andreea Bălan au luat microfoanele și au făcut atmosferă cu cele mai cunoscute piese ale trupei Andre.

Citește și:

„Ca locație am optat pentru un cadru de poveste în mijlocul naturii, o locație aflată în Pădurea Snagov, cu un decor spectaculos pentru un eveniment așa cum am visat. Exact la Jubile, acum 12 ani, am făcut și petrecerea pentru botezul Siennei. În plus, același preot care a botezat-o pe Sienna, o va boteza și pe Venice Victoria”, a mărturisit Andreea Antonescu înainte de eveniment pentru Click.

Andreea Bălan este nașa Siennei, dar și a micuței Victoria

Andreea Bălan a captat toate privirile la evenimentul bunei sale prietene, fiind îmbrăcată într-o rochie albastră, și fiind însoțită de fetițele ei, Ella și Clara. Artista a botezat-o pe Sienna, însă, de această dată, ea nu a fost și nașa micuței Victoria.

„Nu are legătură una cu alta. (n.r. prietenia lor cu nașii aleși) La urma urmei, nici nu știu, este o idee preconcepută conform căreia trebuie să ai aceeași pereche de nași la copii? Eu nu am auzit de așa ceva. Din câte știu, în cazul Andreei, care a avut două fetițe înaintea mea, sunt două perechi de nași total diferite. Nu înțeleg.

Citește și:

Dacă este vorba de superstiții, eu sunt persoana care nu crede în superstiții. Nu am înțeles și nu înțeleg multe lucruri, dar am chestii mai importante asupra cărora să mă axez și să mă focusez și nu stau să dau atenție unor detalii care nu au niciun sens”, a spus Andreea Antonescu pentru Ego.ro.

Vizionare placuta


Kudika
26 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.