Setari Cookie-uri

Reserved lansează o nouă colaborare senzațională!

Într-un moment când lumea modei funcționează după aceleași tendințe, iar piesele vestimentare se pierd într-o masă uniformă, colaborarea dintre Reserved și Zakłady Ceramiczne, „BOLESŁAWIEC”, iese în evidență. Colecția prezintă atât piese stylish și de o eleganță superbă, cât și accesorii și articole de ceramică pentru casă, combinând astfel o prezență remarcabilă cu un loc și o atmosferă primitoare.

Reserved și-a propus să încapsuleze estetica caracteristică Bolesławiec într-o formă diferită, dar satisfăcătoare, unde fanii ceramicii poloneze fac front comun cu iubitorii de modă. Întreg procesul de creație este inspirat de modalitatea prin care articolele din ceramică sunt produse: de la analiza modelelor până la aplicarea precisă și manuală a acestora cu utilizarea ștampilelor, a vopselei și pensulelor speciale.

Colecția de ceramică cuprinde 10 modele: farfurii, castroane, căni, platouri și oale. Forma acestora respectă la perfecțiune modelul Bolesławiec, dar layout-urile grafice dispun de accente moderne. Colecția ZC „BOLESŁAWIEC” x Reserved Home manifestă libertate pură. Pe lângă setul descris anterior, această colaborare prezintă și fețe de pernă cu trei modele diferite, care fac referire la decorațiunile emblematice ale brandurilor și o pătură jacquard care poate fi folosită ca accesoriu de picnic. Toate propunerile sunt fabricate în Polonia.

Citește și:

Unele dintre articolele prêt-à-porter au fost special concepute pentru a se potrivi energiei feminine. Colecția include 21 de modele: rochii, fuste, bluze, pantaloni și două eșarfe de mătase fabricate în Milanówek.

Printre item-urile preferate se regăsesc două rochii și un set de vară cu pantaloni scurți. Hainele sunt casual și au fost concepute astfel încât să ofere combinații într-o multitudine de moduri, creând seturi uniforme în același timp. Culorile caracteristice Bolesławiec sunt dominante aici - cobaltul saturat, albastrul și albul murdar. Temele clasice și bine-cunoscute ale brandului de ceramică au fost folosite de designerii Reserved pentru a crea noi compoziții grafice, de exemplu panseluțe decorative, farfurii în două dimensiuni și flori colorate cu rândunele. Cel mai popular motiv, „ochi de păun”, apare într-o versiune croșetată sau reinterpretat pe jacquard. Volanele și bretelele sunt prezente din abundență.

Citește și:

Croiala hainelor împrumută cele mai recente tendințe; propunerile includ topuri scurte, rochii decupate în talie, pantaloni din tricotaje cu tiv larg, seturi asemănătoare pijamalei și cămăși și bluze cu guler decorativ. Aceste articole relatează tradiția poloneză într-un mod modern, făcând referire la styling-ul de actualitate. Fiecare piesă oferă confort și libertate de exprimare, iar formele plăcute, materialele aerisite, talia flexibilă sau bretelele sub formă de panglici sunt detalii fine ce fac diferența.

Colecția a fost lansată pe 7 iulie în magazinele selectate din Polonia, fiind valabilă de asemenea și în magazinul ParkLake din București și online; în timp ce articolele din ceramică și pentru casă sunt disponibile exclusiv online.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.