Setari Cookie-uri

Outfit-urile workwear cuceresc toamna!

Culoare, confort, căldură și stil. Patru elemente care definesc fiecare ținută a sezonului actual.

Cp

Dacă îți dorești o apariție unică, e bine să ai în atenție că aceste caracteristici ar trebui combinate cu cel mai în vogă trend al momentului - articolele workwear. Fie că e vorba despre job, facultate sau ieșiri spontane alături de prieteni sau familie, item-urile workwear sunt esențiale.

Astfel, Levi's apare în prim-plan cu o serie de propuneri, ideale pentru vremea de afară. Descoperă în paragrafele următoare cum poți acorda ținutei tale un stil cool și de neegalat.

Blugi - libertatea de mișcare este laitmotiv al blugilor Levi's. Atunci când vorbim de look-urile tomnatice, brandul asigură o varietate superbă de opțiuni. În funcție de planurile pe care le ai poți opta pentru diferitele declinări ale modelului Stay Loose Carpenter. De exemplu, perechea Stay Loose Carpenter Safe in Charm este perfectă pentru zilele când știi că ai nevoie de un outift rapid, lejer și cool în același timp. Denimul este unul ușor, oferindu-ți totodată toată căldura și funcționalitatea de care ai nevoie. Datorită apariției vintage, îi poți asorta cu ușurință cu orice item ai prin garderobă, fără eforturi stilistice mari.

Citește și:

Este interesantă modalitatea în care Levi's propune alternative dacă te simți mai curajos sau curajoasă din punct de vedere vestimentar. Poți opta fie pentru o salopetă RT Overall / Workwear BIB Overall sau de ce nu, o pereche de pantaloni scurți de tipul Cut Off Carpenter. Astfel, orice ținută devine realitate.

Jachete - Diminețile sunt mai răcoroase și nopțile mai lungi, deci dacă plănuiești să fii afară pentru o perioadă lungă de timp, îți recomandăm să ai la tine cel puțin un strat în plus de haine. Piesele noastre favorite în această categorie sunt jachetele Levi's tip Trucker care sunt inspirate de stilul muncitorilor, prin diferite croieli, fit-uri și imprimeuri. Sunrise Trucker este exemplul perfect, fiind un model cu o varietate de opțiuni, atât din punct de vedere al culorilor, cât și al materialelor.

Citește și:

Dacă ești în căutarea unei alternative mai lejere, Levi's are la îndemână o cămașă Classic Worker Workwear Ivan Plaid, pur și simplu superbă. Paleta de culori care jonglează cu diferite nuanțe de ocru, galben, verde, bleu se asortează superb cu mediul înconjurător, și mai mult de atât, poate fi o piesă perfectă pentru ocaziile în care cauți să ai un aer smart casual.

Tricouri - cea mai importantă piesă o reprezintă de multe ori partea de top. Fie că e vorba de jachete, bluze sau tricouri, acel segment al ținutei influențează cel mai mult modalitatea în care te simți și libertatea de mișcare pe care o ai. Astfel, Levi's a pregătit o selecție minunată de tricouri. Acestea au un aspect clasic, însoțite de buzunare și crewneck. Fiindcă opțiunile coloristice sunt alb, negru sau în dungi albastre, acestea pot fi integrate impecabil într-un outfit pentru job, un date sau chiar un eveniment ce presupune o apariție neat și ușor casual.

Citește și:

Accesorii - detaliile care fac diferența vor fi mereu accesoriile. Un look devine complet și complex atunci când alegi să adaugi mici note de bun gust stilistic, prin diferite item-uri. Dacă îți dorești acel ”ceva” de care ai nevoie pentru a fi în centrul atenției, poți opta cu lejeritate pentru o curea Heritage Belt sau un Ribbed Beanie, care pe lângă funcționalitatea ridicată, emană stil într-un mod effortless.

Descoperă cele mai cool piese Levi's în stilul workwear pe levis.com sau în magazinele Levi's din țară.

Vizionare placuta


Kudika
25 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.