Setari Cookie-uri

In cate tinute de baza poti combina o singura camasa?

In foarte multe. Fie ca esti adepta stilului sport-casual sau adepta stilului office-elegant, camasa este piesa vestimentara pe care nu o poti lasa deoparte atunci cand vrei sa obtii un outfit modern.

Ce am observat eu este faptul ca tot mai multe femei, doamne si domnisoare, au introdus in tinutele lor de zi cu zi camasa. Eu sunt una dintre ele.

Se pare ca pana nu demult banala camasa nu mai este un simplu articol de imbracaminte pe care il imbraci doar cand mergi la un interviu sau daca lucrezi in banca si il combini musai cu fusta creion, pantaloni la dunga si sacou. Acum, camasa vine minunat in combinatie cu pantofi sport sau cu pantaloni largi, mai ales ca modelul clasic cu croi cambrat si parca mereu apretat a ramas in urma si a fost inlocuit cu modelele asimetrice, lungi si oversize.

Pentru materialul de astazi am ales o camasa lejera, albastra si putin mai lunga decat o camasa normala, pe care mi-am imaginat-o in trei combinatii, pentru trei situatii diferite.

Camasa in tinuta office

Incep cu tinuta in care se regaseste cel mai des camasa – tinuta office. Am asortat-o, bineinteles, cu o pereche de pantaloni drepti, dar nu simpli, ci cu imprimeu marunt, pentru ca am intrat in sezonul florilor si sunt de parere ca ar trebuie sa renuntam macar acum la hainele intunecate si sa ne coloram putin viata.

Citește și:

Pentru ca vorbim despre o zi petrecuta la birou, eventual si cu cateva intalniri care necesita deplasare, ma gandesc ca cel mai bine ar fi sa se opteze pentru pantofi tip Oxford, pantofi cu talpa joasa si foarte comozi.

Camasa in tinuta office

Pantaloni: 129,90 lei; Camasa: 139,99 lei; Pantofi: 218,90 lei

Tinuta casual-eleganta cu o camasa, blugi si stiletto

Rar imi este dat sa renunt chiar si doar pentru cateva ore la adidasii mei confortabili si sa ma pun pe niste tocuri inalte. Foarte rar! Cu toate astea, visez cu ochii deschisi la momentul in care comoda de mine o sa isi iasa din zona de confort si o sa imbrace o superba pereche de boyfriend jeans, o camasa lejera care sa iasa din pantaloni, iar in picioare o sa am cei mai frumosi pantofi stiletto.

Pana atunci sunt constienta ca trebuie sa lucrez la atitudinea mea, pentru ca o femeie timida nu are cum sa straluceasca in tinuta asta decat daca in ziua respectiva simte ca are lumea la picioare.

Citește și:

Camasa in tinuta eleganta

Blugi: 115 lei; Camasa: 139,99 lei; Stiletto: 449 lei

Camasa in tinuta casual

Revin eu acum cu picioarele pe pamant si prezint o alta tinuta care ma ajuta de obicei sa ma simt bine in pielea mea. Este un outfit casual de vara pe care unele dintre noi il imbraca si la locul de munca, dar eu l-as pastra pentru iesirile in oras si sesiunile de shopping.

Pantofi sport in picioare, pantaloni scurti si camasa care, lunga fiind, poate induce barbatii in eroare si sa-i faca sa creada ca nu porti nimic pe dedesubt.

Camasa in tinuta casual

Pantaloni: 157,49 lei; Camasa: 139,99 lei; Adidasi: 110,90 lei

Astea sunt doar trei dintre combinatiile mele preferate, dar asa cum stii si tu probabil, aceeasi camasa o iei pe tine si cand porti blugi skinny sau fusta in clos.

Lasa-ti imaginatia sa o ia razna si ai incredere in alegerile pe care le faci! Nu ai cum sa dai gres, daca te ghidezi dupa stilul si preferintele personale!

Citește și:

Sursa Foto Front Page: Shutterstock/ Zoom Team

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.