Setari Cookie-uri

Opțiuni sănătoase de la Herbalife pentru un mic dejun care îți dă energie și te menține în formă

Micul dejun este considerat de mulți experți în nutriție drept cea mai importantă masă a zilei, deoarece oferă organismului nutrienții esențiali de care are nevoie pentru a funcționa corect.

Adoptarea unui stil de viață echilibrat aduce numeroase beneficii pentru sănătate, influențându-ne starea fizică, cât și cea mentală. Tocmai de aceea este important să faci alegeri inspirate pentru prima masă a zilei și să apelezi la alimente sănătoase. Fructele, cerealele integrale, lactatele și proteinele din ouă sau alte surse vegetale reprezintă o sursă bogată de vitamine, minerale și antioxidanți.

Indiferent că vrei să slăbești, să îți menții silueta sau să furnizezi organismului complexitatea de nutrienți de care are nevoie, poți completa cu produse premium de nutriție Herbalife. Astfel procedează milioane de oameni din peste 90 de țări, apelând la Distribuitorii Independenți* Herbalife pentru a avea programele și produsele susținute științific ce îi mențin în formă, astfel încât să se bucure de viață zi de zi.

Citește și:

Shake înlocuitor de masă

Poți începe ziua cu Shake-ul Mix Nutritiv Formula 1, produs din ingrediente 100 % vegane, proteine pe bază de plante, carbohidrați, fibre, vitamine și minerale. Formula 1 este conceput pentru a asigura obținerea echilibrului corect de nutrienți, menținând în același timp un control caloric. Acesta poate înlocui o masă, este disponibil în mai multe arome și îl poți personaliza cu suplimentele proteice Herbalife Protein Drink Mix și Formula 3 Pudră Proteică Personalizată, sau cu fructele și legumele tale preferate pentru un plus de varietate nutritivă.

Hidratare intensă cu Aloe Vera

Hidratarea este foarte importantă, în special în primele ore ale dimineții. Te poți bucura de un boost de hidratare, adăugând în apă AloeMax, ce conține 97 % suc de Aloe vera extras prin presare la rece din frunze întregi. Nu conține coloranți, îndulcitori sau arome, astfel că te poți bucura de o băutură răcoritoare delicioasă și sănătoasă ce oferă hidratarea de care corpul tău are nevoie.

Citește și:

Ceai din plante pentru energie

Dacă simți nevoia să ai mai multă energie și o capacitate de concentrare ridicată, poți savura un ceai instant pe bază de plante, formulat cu un amestec unic de ceai negru tradițional Orange Pekoe, extract de ceai verde, pulbere de flori de Hibiscus și extract de semințe de cardamom. Are un conținut scăzut de calorii, iar fiecare porție conține 87,5 mg de cafeină.

Supliment bogat în fitonutrienți

Pentru a obține micronutrienții cheie de care corpul tău are nevoie, include în rutina ta zilnică Phyto Complete, capsule ce conțin un mix de extracte botanice cu multiple proprietăți, bogate în fitonutrienți. Sunt formulate cu grijă cu Fiit-NS™, un ingredient studiat științific, conțin cofeină naturală și sunt bogate în vitamina C, vitamina B3, crom și extracte botanice, inclusiv guarana, ceai verde, grapefruit, struguri și morcov negru.

Citește și:

Aliatul zilnic pentru energizare instantă

Te poți bucura oricând de un boost de energie oferit de tabletele efervescente LiftOff. Este ideal atât dimineața, cât și în momentele din timpul zilei când simți că ai nevoie de energie și de o mai mare putere de concentrare. Cu doar 10 calorii pe porție, LiftOff® este un supliment energizant efervescent formulat cu un amestec de vitamine cheie, inclusiv vitamina C și vitaminele B1, B2, B3, B6 și B12. În plus, fiecare comprimat furnizează 75 miligrame de cofeină*, inclusiv cofeină naturală derivată din guarana.

Micul dejun sănătos și un stil de viață echilibrat reprezintă, așadar, nu doar o opțiune, ci o necesitate pentru menținerea sănătății generale. Dacă ești atent la alimentație, faci mișcare și adopți un stil de viață sănătos și activ cu ajutorul unui plan personalizat Herbalife, vei deveni cea mai bună versiune a ta și te vei putea menține în formă maximă.

Citește și:

Toate produsele Herbalife sunt disponibile doar prin intermediul Distribuitorilor Independenți Herbalife. Mai multe informații pot fi aflate pe www.herbalife.ro.

www.herbalife.ro

@herbalifero

#liveyourbestlife

Vizionare placuta


Kudika
18 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.