Setari Cookie-uri

Levi’s îmbină inovația și sustenabilitatea pentru a celebra blugii 501 într-un mod unic

Odată cu cea de-a 150-a aniversare a modelului emblematic 501, Levi's a dezvăluit o nouă gamă de produse - blugi 501 creați pe bază de plante și blugi 501 ce au un tiv creat dintr-un mix de cânepă sau bumbac. Aceste piese reflectă modul în care tehnologia și stilul clasic pot face front comun pentru a crea un viitor surprinzător.

Blugii 501 Plant-Based sunt creați din cel puțin 97% materiale pe bază de plante, cu bumbac organic certificat, colorant natural și cerneală din deșeuri de lemn. Acest model este un indiciu pentru modul în care s-ar putea dezvolta industria în următorii ani, minimizând folosirea materialelor sintetice derivate din combustibili fosili. Mai mult, un astfel de item este echivalent cu o evoluție a practicii de inovare a designului.

Dat fiind faptul că producem blugii 501 de 150 de ani, avem o oportunitate clară – și o responsabilitate în același timp –, aceea de a îmbunătăți în mod constant procesul prin care acești blugi sunt fabricați”, spune Paul Dillinger, VP Design Inovation la Levi Strauss & Co. „Modelul se bazează pe eforturile noastre anterioare de a crea blugi ce respectă o economie circulară.”

Citește și:

Pentru blugii 501 Plant-Based, țesătura este realizată 100% din bumbac organic standard (OCS), certificat organic și vopsit cu indigo pe bază de plante de la Stony Creek Colors. Culoarea denimului este inspirată de nuanțele din arhiva brandului, mai exact de Levi’s X80. În loc de piele, eticheta din spate a blugilor este fabricată din MIRUM by NFW, un material 100% bio și plastic-free, care nu generează efluent în etapa de producție. Croiala este de asemenea 100% din bumbac.

În plus, pe baza pe eforturilor privind amestecul de cânepa și bumbac de-a lungul anilor, Levi’s va lansa un item bazat exact pe această inovație. Va fi disponibil într-o varietate de nuanțe și finisaje atât pentru femei, cât și pentru bărbați, unele având coloranți naturali. Acesta va fi lansat pe tot parcursul anului, îmbinând țesătura premium cu inovația de la nivelul fibrelor alternative - caracteristică a colecției Wellthread.

Citește și:

Piesele descrise mai sus vor fi valabile în magazinele Levi's și online începând cu 24 iulie 2023.

Vizionare placuta


Kudika
24 Iulie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.