Setari Cookie-uri

Advertorial HONOR prezintă HONOR V Purse la IFA 2023 Conceptul „Phone-to-Purse

Brandul global de tehnologie HONOR a prezentat astăzi HONOR V Purse la IFA 2023. Deschizând cel mai mare târg internațional de electronice din lume cu incitantul eveniment "Unfold Tomorrow", brandul a debutat cu un concept impresionant de dispozitiv, ce reimaginează un smartphone pliabil ca o geantă portabilă, la modă, care oferă posibilități infinite de exprimare personală și un stil de viață sustenabil.

Descoperă următoarea etapă a viitorului tehnologiei în industria modei
HONOR își asumă rolul de inovator și lansează HONOR V Purse, un nou concept „Phone-to-Purse”care marchează începutul unei ere în care dispozitivele electronice fac parte din garderobă, oferind utilizatorului oportunități nelimitate de exprimare.

HONOR V Purse transformă cu ușurință smartphone-ul pliabil într-o piesă statement, datorită seriei customizabile always-on display (AOD) care imită designul unei genți de mână, incluzând elemente de design precum lanțuri, pene și ciucuri ce reacționează și se mișcă odată cu smartphone-ul. De asemenea, smartphone-ul este compatibil cu o gamă largă de curele și lanțuri care se prind de balama pentru a permite purtarea cu ușurință a dispozitivului pe umăr, precum o geantă obișnuită sau o poșetă de mână, transformându-l în noua geantă “IT” a viitorului.

Crearea unui viitor mai sustenabil
Proiectată cu accent pe sustenabilitate, HONOR V Purse exemplifică angajamentul brandului față de mediu. Pe lângă utilizarea materialelor provenite din surse sustenabile, precum pielea vegană pentru curele, acest concept cu AODs poate fi personalizat la infinit și asortat cu orice ținută. Pe măsură ce industria modei transcende lumea fizică și se îndreaptă către un spațiu digital mai vast, tehnologia deschide posibilități nelimitate în ceea ce privește stilul și exprimarea personală. Cu AODs nelimitate și customizabile, dispozitivul poate fi asortat cu orice ținută, eliminând nevoia de a cumpăra o geantă nouă pentru fiecare look. În această mică măsură, HONOR V Purse poate ajuta consumatorii preocupați de protecția mediului să renunțe la fast fashion și, mai important, să îndrume lumea modei să adopte noile tehnologii pentru a încuraja consumatorii să cumpere mai puțin și să folosească mai mult timp. Realizată din materiale sustenabile și concepută pentru a fi pliată de peste 400,000 de ori, HONOR V Purse a fost creată cu grijă pentru a te însoți și în anii următori.

Oportunități nelimitate de a-ți exprima stilul unic
Reflectând spiritul open-collaboration al brand-ului, HONOR a încheiat partneriate cu creatori de top din cadrul platformei HONOR Talents Global Design Awards, inclusiv cu directorul de creație al BURBERRY menswear Bram Van Diepen, artistul contemporan Yunuene Esparza, profesorul de la China Academy of Art Yuan Youmin și artistul crossover Xiao Hui Wang, cu scopul de a proiecta o serie de AODs pentru dispozitiv, oferind posibilități de personalizare nelimitate. În următoarea fază a programului, prin deschiderea interfeței API care permite designerilor să apeleze la senzori precum giroscopul, senzorul tactil sau senzorul de lumină ambientală, HONOR va invita tinerele talente din întreaga lume să creeze propriile lor design-uri, reflectând cele mai noi tendințe și inspirații în materie de modă.


Kudika
4 Septembrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.