Setari Cookie-uri

Cum se simte Rona Hartner după ce a învins cancerul a doua oară: E o minune mare de tot...

După ce a învins cancerul pentru a doua oară, Rona Hartner este pregătită să meargă din nou pe scenă. Cum se simte acum artista după ce s-a vindecat de cancer în stadiul patru?

Rona Hartner, talentata artistă în vârstă de 50 de ani, face senzație cu vești minunate: ea s-a vindecat pentru a doua oară de cancer și este pregătită să revină pe scenă, oferindu-și fanilor un prim concert programat pentru 20 octombrie. Rona a fost diagnosticată cu cancer pentru a doua oară, iar acum, după aproape trei luni de pauză și tratament, se pregătește să-și reia cariera muzicală.

Primul spectacol al artistei se va desfășura într-un cadru impresionant, la Chateau Tour St. Honore 83- La Londe, un castel din Franța, țară în care locuiește de 25 de ani. Rona Hartner a dezvăluit costurile acestui eveniment și onorariul său, surprinzând pe toată lumea. Cu un bilet la prețul de 25 de euro, artista face concertul său mai accesibil pentru toți cei dornici să participe.

Citește și:

Rona Hartner a trecut printr-o perioadă dificilă în ultimii ani, însă cu determinare și tratament adecvat, a reușit să învingă cancerul pentru a doua oară. Artistă cunoscută pentru multiplele sale talente, ea a transmis fanilor săi că este o "mare minune" să se întoarcă pe scenă și să cânte din nou.

Cu o carieră muzicală impresionantă și alături de o trupă formată din aproximativ 12 muzicieni, Rona Hartner susține că tarifele lor de concert sunt modeste și adaptate la locul și condițiile specifice. Ea nu percepe un onorariu mai mare în Franța decât în România și spune că se adaptează la locul și bugetul oferit.

”Noi avem o formulă compactă, cu care cântăm în castele, în sudul Franței, avem prețuri normale, orice poate fi negociat, nu este atât de scump, de exagerat. Avem cam 12 instrumentiști, avem și o formulă pentru simfonic, acolo sunt însă alte sume.

Citește și:

Să nu credeți că în România percepem un preț mai mare decât al unui artist local și nici în Franța. Ne adaptăm la loc, putem trece de la un onorariu de 7.000 de euro, la 50.000 de euro, în componență foarte mare. Avem formule pentru toate gusturile și pentru toate posibilitățile.

Ne dorim să cântăm, avem mentalitate de artiști de jazz, ne adaptăm și la locuri mai mici”, a spus Rona Hartner, potrivit playtech.ro.

În vremuri în care sănătatea și muzica îi definesc viața, Rona Hartner se întoarce în forță și promite să își uimească publicul prin muzică și prestația sa scenică. Câștigarea celei de-a doua lupte cu cancerul i-a oferit o nouă șansă la viață și oportunitatea de a-și continua cariera muzicală, în timp ce rămâne un exemplu de curaj și rezistență pentru multă lume.

Citește și:

„Sunt bine, mulțumesc lui Dumnezeu! Medicii au găsit un remediu-miracol, un medicament foarte periculos, ca orice chimioterapie, cu 13 pagini de efecte secundare. Se pare că Dumnezeu a vrut să n-am niciun efect secundar, ba dimpotrivă, să îmi facă un miracol și să mă vindec în două săptămâni.

E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu. Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație. Și sunt greu de găsit și medicamentele, iar cele mai multe medicamente au efecte. La mine, exista interdicție la toate medicamentele clasice și au găsit unul foarte special și, cu ajutorul lui Dumnezeu, am reușit”, a povestit Rona Hartner pentru Fanatik.ro.

Citește și:

E o minune mare de tot. Era stadiul patru și după ăsta nu mai e alt stadiu. Practic, la unele boli mai zic ei că există și stadiul cinci, dar când ai deja metastaze în corp e patru și nu mai pot să facă ei niciun fel de operație.

Vizionare placuta


Kudika
18 Octombrie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.