Setari Cookie-uri

HONOR Magic V2: Cel mai subțire smartphone pliabil de pe piață ajunge în Europa, a doua casă a HONOR

HONOR lansează în Europa HONOR Magic V2 - cel mai subțire smartphone din lume care se pliază spre interior. La evenimentul de lansare, desfășurat la Porsche Experience Center din Leipzig, au participat peste 400 de reprezentanți media și parteneri, demonstrând astfel angajamentul HONOR față de inovație și excelență în design.

comunicat de presa: Cei prezenți au avut ocazia să vadă în exclusivitate modelul PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR, care îmbină cele mai recente inovații tehnologice HONOR cu eleganța atemporală a Porsche Design.

HONOR Magic V2 redefinește experiența dispozitivelor pliabile subțiri și puternice

După doi ani de dezvoltare, HONOR Magic V2 se mândrește cu peste 210 progrese tehnologice care includ bateria ultra-subțire, sistemul de răcire, balamaua, conectorul Type-C, ecranul, difuzorul etc. HONOR Magic V2 este cel mai subțire smartphone care se pliază spre interior pe care HONOR l-a lansat până în prezent. Cântărește doar 231g și are o grosime de doar 9,9mm când este pliat. Smartphone-ul dispune de o nouă generație de baterii dual silicon-carbon cu o grosime medie de doar 2,72mm, oferind o capacitate ridicată de până la 5.000mAh într-un dispozitiv flagship pliabil subțire și ușor.

Citește și:

Pe lângă designul subțire, HONOR Magic V2 inovează prin utilizarea materialelor aeronautice și a balamalei din aliaj de titan, creată cu ajutorul tehnologiei de imprimare 3D, o premieră pentru dispozitivele pliabile. Certificarea SGS garantează durabilitatea, depășind 400.000 de plieri, ceea ce asigură un deceniu de fiabilitate prin utilizarea zilnică.

HONOR Magic V2 este echipat cu un sistem de camere triple, ce include o cameră principală de 50MP (f/1.9), o cameră ultra-wide de 50 MP (f/2.0) și o cameră telephoto de 20 MP (f/2.4). În partea frontală are două camere de 16 MP (f/2.2).

Prin integrarea inovațiilor centrate pe nevoile utilizatorilor, HONOR Magic V2 dispune de tehnologia avansată 3840Hz PWM Dimming, care contribuie la reducerea oboselii ochilor, asigurând o experiență vizuală confortabilă chiar și în timpul utilizării prelungite a dispozitivului.

Citește și:

    În revoluționarul HONOR Magic V2, inovația software reprezintă un element central, aducând îmbunătățiri semnificative în experiența utilizatorului la un nivel fără precedent. Funcțiile Hover de ultimă generație ale dispozitivului redefinesc interacțiunea, făcând videoconferințele, redarea muzicii și fotografierea mai intuitive și mai eficiente ca niciodată.

    Cu funcțiile pentru claritate și confort îmbunătățite, Magic V2 promite o experiență de navigare de neegalat, asigurând claritate deplină și productivitate, fără a face compromisuri în privința confortului. În plus, introducerea funcției Dual Tasking Efficiency, facilitată de un ecran divizat vertical, optimizează multitasking-ul, permițând utilizatorilor să poată efectua mai multe sarcini în același timp, fără să fie nevoiți să navigheze între aplicații. Aceste inovații aduc un plus semnificativ în viața utilizatorilor, combinând performanța excepțională cu un nivel de confort remarcabil.

    Eleganța circuitului de curse întâlnește precizia smartphone-ului: PORCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR

    Debutând ca o primă inovație ce îmbină abordarea HONOR centrată pe nevoile utilizatorilor și estetica funcțională a Porsche Design, PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR prezintă un design îndrăzneț, inspirat de motorsports. Linia de pe spatele acestui smartphone pliabil de ultimă generație amintește de capota unui Porsche 911, fiind disponibil în culoarea distinctivă a mașinilor Porsche, Agate Grey.

    Dispozitiv pliabil ultra-subțire cu ecran NanoCrystal Shield anti-zgârieturi

    Pentru a răspunde cerinței de mobilitate, HONOR și Porche Design au colaborat în vederea optimizării selecției de materiale pentru noul PORCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR. Rezultatul este un dispozitiv revoluționar care cântărește doar 234g și are o grosime de doar 9,9mm.

    Încorporând prima protecție anti-zgârieturi NanoCrystal Shield din industrie, PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR este lider în ceea ce privește durabilitatea ecranului, oferind o protecție sporită a dispozitivului. Rezistența la zgârieturi de zece ori mai bună și gradul de duritate de peste șapte pe scara Mohs - o scală care indică gradul de rezistență al unui material - asigură o rezistență superioară la deteriorări.

    HONOR își reconfirmă angajamentul față de piața europeană, iar modelul Magic V2 este o dovadă a promisiunii de a răspunde cerințelor exigente ale utilizatorilor din Europa. Modelul de smartphone foldable de ultimă generație HONOR Magic V2 este disponibil la precomandă de astăzi în România în două variante de culori, Silk Purple și Black - o versiune specială cu spate din piele vegană, și poate fi achiziționat de la operatori și retaileri la un preț începând de la 9999 lei. Mai multe detalii privind lansarea și prețul dispozitivului luxury PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR vor fi dezvăluite în curând.

    Vizionare placuta


    Kudika
    29 Ianuarie 2024
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.