Setari Cookie-uri

STEFANEL REVINE ÎN ROMÂNIA CU UN NOU CONCEPT LA BĂNEASA SHOPPING CITY.

Deschiderea programată pentru sâmbătă, 14 octombrie.

STEFANEL, celebrul retailer de modă cu o tradiție de peste 60 de ani, se pregătește să facă din nou parte din peisajul modei românești prin intermediul UNIC BRANDS, aducând un concept proaspăt și inovator de magazin. Magazinul care se va deschide sâmbătă, 14 octombrie, în Băneasa Shopping City, la parter, va ocupa o suprafață de 100 de metri pătrați și va oferi colecții vestimentare rafinate care își păstrează esența tradițională, combinând designul italian cu tradiția și rafinamentul care au consacrat brandul Stefanel la nivel global.

Deschiderea noului magazin STEFANEL va fi marcată printr-un eveniment special care va avea loc pe data de 14 octombrie, începând cu ora 10:00. Clienții vor fi întâmpinați cu trandafiri galbeni și baloane în culorile emblematice ale brandului, roșii și negre.

Citește și:

Moliciune, feminitate, eleganță – aceasta este esența colecției STEFANEL Toamnă/Iarnă 2023. De la articole de îmbrăcăminte de bază, până la creații atemporale, brandul oferă piese vestimentare potrivite pentru garderoba oricărei femei, indiferent de gusturi. Stilul se adresează femeii care este mereu elegantă, chiar și atunci când alege să poarte jeansi.

"Suntem extrem de bucuroși să anunțăm reintrarea STEFANEL în România prin deschiderea unui concept nou de magazin Unic Brands. Acest moment marchează o etapă importantă în dezvoltarea noastră și reflectă angajamentul nostru de a aduce branduri iconice și inovatoare pe piața românească. Cu calitatea și rafinamentul inconfundabile ale brandului STEFANEL, suntem convinși că această nouă experiență de shopping va cuceri inimile românilor", au precizat reprezentanții Unic Brands.

Citește și:

    Vizionare placuta


    Kudika
    10 Octombrie 2023
    Echipa Kudika
    Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

    Ti-a placut acest articol?

    Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.