Setari Cookie-uri

Cum este Ștefan Bănică Jr. în rolul de tată? Amănunte mai puțin știute despre relația pe care o are cu cei 3 copii ai săi

Ștefan Bănică Jr. este unul dintre cei mai cunoscuți artiști de la noi, cu o bogată carieră profesională. Pe lângă meseria de artist, Ștefan Bănică Jr. îndeplinește și rolul de tată pentru cei 3 copii pe care îi are, cu 3 femei diferite. Cum este relația artistului cu Radu, Violeta și Alexandru, în spatele camerelor de luat vederi?

Prima iubire a lui Ștefan Bănică Jr., Mihaela Rădulescu avea doar 28 de ani când a jurat iubire veșnică lui Ștefan Bănică jr. Cei doi s-au căsătorit în 1997, dar căsnicia lor a durat doar doi ani, ajungând la un divorț. După separare, Ștefan Bănică jr. a avut o relație timp de cinci ani cu Camelia Constantinescu, cu care are un fiu, pe nume Radu, care este primul copil al cântărețului. Relația lor s-a încheiat în 2005, când băiatul avea doar patru ani, dar Ștefan Bănică jr. a rămas implicat în viața și creșterea fiului său, menținând o relație strânsă cu acesta.

În ianuarie 2006, Ștefan Bănică jr. s-a căsătorit cu Andreea Marin, iar din dragostea celor doi a venit pe lume o fiică, pe nume Ana Violeta. Cu toate că au format o familie aparent fericită, cei doi au divorțat în octombrie 2013. Tot în același an, Ștefan Bănică jr. a început o relație cu Lavinia Pîrva, și împreună au un băiețel pe nume Alexandru.

Citește și:

Recent, în podcast-ul "MagicLife", Ștefan Bănică jr. a vorbit cu admirație despre femeile care l-au făcut tată și despre frumusețea lor. Despre Camelia Constantinescu, Andreea Marin și Lavinia Pîrva, artistul a menționat că sunt niște femei extrem de frumoase, iar copiii lor au moștenit trăsăturile acestora. El a lăudat și asemănarea puternică dintre el și fiul său cel mic, Alexandru, precizând că acesta îi aduce aminte de el însuși, atunci când era mic.

„Ștefan (n.r- Radu, fiul lui) e mai înalt, mai frumos, cum să spun… e o variantă îmbunătățită (n.r- varianta îmbunătățită a lui) și mă bucură lucrul ăsta. Toți copiii mei au luat și de la mamele lor, toate trei sunt femei frumoase, dar ăsta mic care acum are 4 ani, este atât de… Mama îmi spunea că are senzația că trăiește pentru a doua oară. E atât de aproape de ceea ce eram eu când eram de vârsta lui. Semănăm extrem de tare”, a povestit Ștefan Bănică Jr.

Citește și:

Artistul a subliniat faptul că îi va sprijini întotdeauna pe cei 3 copii ai săi în alegerile lor profesionale. Fiul cel mare al artistului, Radu Ștefan, a pășit deja pe drumul muzicii și al actoriei, demonstrând talentul și pasiunea care au fost moștenite.

„Fiecare are drumul lui, ca tată mi se pare că ești ca o bicicletă pe care învață copiii să meargă și are niște roți ajutătoare. Tu ești roțile ajutătoare, asta e metafora pe care o folosesc mai tot timpul când vorbesc despre ei și la un moment dat, uite cum e Ștefănel, roțile ajutătoare au plecat de mult, i-ai dat o direcție, evident că prin influența a ceea ce vede că faci, vede cum gândești. De fiecare dată le spun: «luați ce e bun și ce vă trebuie»”, a mai spus Ștefan Bănică jr.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
20 Iunie 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.