Setari Cookie-uri

Violeta Bănică, drum diferit în viață față de părinții ei: Am doi părinți brilianți, pur și simplu...

Violeta Bănică, în vârstă de 16 ani, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică, a avut prima sa apariție într-o emisiune, unde a dezvăluit detalii despre familia ei și cariera pe care și-a ales-o.

În emisiunea "Întâlnire cu Arta" de la Spectacola și DC News, Violeta Bănică a vorbit despre pasiunea pentru artă, care s-a născut încă din copilărie, având în vedere că tatăl ei este un artist și actor cunoscut. Chiar dacă a crescut într-un mediu artistic, Violeta a ales o cale diferită și și-a exprimat dorința de a studia la Facultatea de Drept, dezvăluind că aceasta este direcția în care se simte atrasă. Deși muzica și actoria sunt pasiuni ale ei, a ales să nu își construiască cariera în aceste domenii.

„Mi-a plăcut de mică arta. Mi-a plăcut să desenez, deși desenam oribil, mi-a plăcut să pictez, să dansez, să cânt, să cânt la pian, actoria a început să-mi placă de mică. Toate lucrurile acestea cu care am fost învățată de mică, au devenit pasiunile mele, deși nu aș profesa în acest domeniu, pentru că, într-adevăr, îmi place mai mult partea aceasta de Drept, în care mă îndrept. Sunt lucruri cu care am fost învățată de când eram mică, pentru că am fost crescută într-o casă și într-un loc creativ, care își permitea să experimentezi tot felul de părți ale muzicii, ale vieții. Și în momentul în care am descoperit ce îmi place și ce nu îmi place, abia apoi am putut să aleg”, a declarat Violeta Bănică.

Citește și:

Violeta a menționat că a avut oportunități diverse în domeniul artei, de la desen și dans la muzică și actorie. Cu toate acestea, a ales să exploreze și să aleagă ceea ce se potrivește cel mai bine intereselor și aspirațiilor sale.

Despre părinții săi, Violeta a spus că, în ciuda separării lor, are o legătură strânsă cu amândoi. Ea și-a exprimat aprecierea și iubirea față de Andreea Marin și Ștefan Bănică jr pentru susținerea necondiționată pe care i-au oferit-o. Despre aceștia, a spus că sunt "doi părinți brilianți" și a subliniat că se simte mândră să fie fiica lor.

„Ambii mei părinți mi-au spus același lucru: «Noi vedem că ești un copil special, te iubim din tot sufletul și te susținem în orice vrei să faci.» Și pentru asta îi iubesc și îi apreciez atât de mult. Am doi părinți brilianți, pur și simplu. Sunt atât de mândră să fiu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin. Sunt doi oameni puternici, sunt doi oameni frumoși și sunt aici lângă mine oricând am nevoie”, a spus tânăra despre Ștefan Bănică Jr. și Andreea Marin.

Citește și:

Violeta a dezvăluit că are o relație strânsă cu fratele său mai mare, Radu Ștefan, care a ales să urmeze calea muzicii și a actoriei. Ea îl consideră pe fratele ei cel mai bun prieten și se declară mândră de realizările sale în acest domeniu. Adolescenta a mai menționat că este inspirată de evoluția și creșterea lui și îl vede ca un model de urmat.

„Ștefănel a ales să meargă pe actorie și pe muzică. Tocmai și-a lansat noul single „Tu”, vă rog să-l ascultați pe YouTube acum! Sunt foarte mândră de el pentru că știu, de atât timp, că a vrut să facă acest lucru, doar că era foarte timid când era mic. A început cu lecții de canto și pur și simplu l-am văzut crescând, evoluând. Și acum, să-l văd pe scenă, să-l văd că scoate piese, îmi unge inima. Sunt atât de mândră de el, este unul din prietenii mei cei mai buni și este o persoană la care mă uit și îmi spun: «Și eu vreau să fiu așa!» Pentru că văd cât de tare a putut să crească, să evolueze, să treacă de anumite limite pe care le avea. N-am ce să-i reproșez, sunt doar plină de iubire”, a mai spus tânăra.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
22 August 2023
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.