Setari Cookie-uri

'Màkari: Misterele Siciliei' continuă la DIVA cu sezonul 2

Din 10 ianuarie, în fiecare miercuri, de la ora 20:00, povestea italiană din serialul polițist „Màkari: Misterele Siciliei” continuă la DIVA cu sezonul 2.

comunicat de presa: Din 10 ianuarie, în fiecare miercuri, de la ora 20:00, povestea italiană din serialul polițist „Màkari: Misterele Siciliei” („Màkari: Sicilian Mysteries”, apărut în 2021) continuă la DIVA cu cea de-a doua serie. În fiecare episod de 110 minute (cât un lungmetraj), avem parte de trei noi porții comico-dramatice de aventuri în peisaje italiene de vis, în care protagonistul rezolvă crime și morți suspecte.

În prima serie, Saverio Lamanna (Claudio Gioè) este dat afară în urma unui scandal și aproape falit, pleacă din Roma și se mută înapoi acasă, în pitorescul orășel sicilian Màkari, unde tatăl lui are o pensiune dărăpănată. Aici, eroul nostru începe o nouă viață într-un peisaj familiar, care se dovedește a fi plin de prieteni vechi și noi mistere și provocări. Serialul este inspirat de romanele lui Gaetano Savatteri, iar primul sezon a fost difuzat la DIVA în mai 2022.

Citește și:

În sezonul 2 din „Màkari: Sicilian Mysteries” (2022) a trecut un an de la marea revenire iar Saverio nu mai este jurnalistul întors acasă cu coada între picioare, ci scriitorul aflat în căutarea inspirației. Alături de vechiul (și uneori enervantul) lui prieten, Peppe (Domenico Centamore), Saverio încearcă să-i ajute pe cei din jur și să termine un nou roman. Volumul anterior nu s-a prea vândut, așa că nu stă bine cu banii iar editura pune presiune pe el.

Un stres suplimentar este faptul că lucrează cu Teodoro (Andrea Bosca) – șeful iubitei sale, Suleima (Ester Pantano) – un tip care pare irezistibil pentru orice femeie: este atrăgător, bogat, inteligent, altruist și pasionat de sprijinirea culturii și economiei siciliene prin ajutarea oamenilor de rând. Cum Saverio este într-un punct sensibil din punct de vedere profesional, comparația constantă cu Teodoro nu-l ajută deloc la capitolul încredere în sine...

Citește și:

Sezonul 2 începe cu un episod în care Saverio încearcă să convingă poliția să nu accepte răspunsurile ușoare și să caute adevăratul vinovat în cazul uciderii unui arheolog renumit. În episoadele 2 și 3 în peisaj apare Mafia siciliană și o moarte aparent accidentală, care ascunde ceva necurat ce amenință proiectul complex în care sunt implicați Teodoro și Suleima.

Cum se va termina fiecare dintre aceste trei cazuri misterioase? Aflăm din 10 ianuarie la DIVA, în noul sezon din „Màkari: Misterele Siciliei”, difuzat miercurea, de la ora 20:00!

Află mai multe despre programele DIVA aici: https://www.facebook.com/divaromania/

Televiziunea DIVA este disponibilă pe poziția 84 în grila DIGI digitală, poziția 203 în grila ORANGE, poziția 102 în grila VODAFONE și poziția 30 în grila FOCUS SAT.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
8 Ianuarie 2024
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.